reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
No dziewczyny same podpaski i pampersy to pol torby i jak sie zmiescic w jednej, najwyzej na wyjscie mozna sobie spakowac do osobnej maz dowiezie. Ja pięc lat temu rodziłam szostego wrzesnia, do porodu jechałam w zimowej kurtce bo bylo piec stopni więc z pogoda roznie bywa ...

no właśnie.... więc dla mnie to mąż coś przywiezie bo sądze że raczej wyjdę w czymś wygodnym bo człowiek obolały a sprzed ciąży to nie wiem czy tak odrazu w coś wejdę..
dla maluszka naszykowałam bawełaniany komplet i jeden pajac gruby w razie niskiej temp. a drugi taki cienki. :)
a jak będzie upał to się coś wymyśli :D

MalaMi, Milusia- gartuluję udanych wizyt!
Milusia- faktycznie mała mocno przystopowała z tyciem ;-) Masz termin na początku września, więc z jednej strony faktycznie możesz załapać się na sierpień, a z drugiej byłam na sali z laską w 3 ciąży (miała 2ch chłopców, a 3 dopiero dziewczynka :-) ) i wywoływali jej poród, bo była 10 dni po terminie, a wcześniejsze miała jak w zegarku :-D
U mnie w torbie jeszcze miejsce zostało. Pampersy wezmę do siatki, całą małą paczkę, a podkłady mi m będzie dowoził, spakowałam jedną paczkę podkładów i dużą pakę podpasek. Na wyjście dla mnie i dzidziusia m przywiezie, będzie miał przygotowane 2 wersje, w razie ciepła i w razie zimna.

Jolka nawet mnie kochana nie strasz:D:D:D:D ja po 20tym biorę się za siebie:D, ale i tak mała wyjdzie wtedy kiedy będzie chciała, no lekarz mi mówił, że szyjka ładna, miękka, mała niziutko, ale tak jak piszesz nie znamy dnia, ani godziny i w sumie też chyba tak wolę bo gdybym znała to bardzo bym się denerwowała, a tak to spoko:D

Ewcia no widzisz, przy upałach nasze organizmy wariują na maxa, u Ciebie jeszcze troszkę czasu więc nawet lepiej, że nic się nie szykuje na poród....

reklama
Do góry