reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
No dziewczyny same podpaski i pampersy to pol torby i jak sie zmiescic w jednej, najwyzej na wyjscie mozna sobie spakowac do osobnej maz dowiezie. Ja pięc lat temu rodziłam szostego wrzesnia, do porodu jechałam w zimowej kurtce bo bylo piec stopni więc z pogoda roznie bywa ...

no właśnie.... więc dla mnie to mąż coś przywiezie bo sądze że raczej wyjdę w czymś wygodnym bo człowiek obolały a sprzed ciąży to nie wiem czy tak odrazu w coś wejdę..
dla maluszka naszykowałam bawełaniany komplet i jeden pajac gruby w razie niskiej temp. a drugi taki cienki. :)
a jak będzie upał to się coś wymyśli :D

MalaMi, Milusia- gartuluję udanych wizyt!
Milusia- faktycznie mała mocno przystopowała z tyciem ;-) Masz termin na początku września, więc z jednej strony faktycznie możesz załapać się na sierpień, a z drugiej byłam na sali z laską w 3 ciąży (miała 2ch chłopców, a 3 dopiero dziewczynka :-) ) i wywoływali jej poród, bo była 10 dni po terminie, a wcześniejsze miała jak w zegarku :-D
U mnie w torbie jeszcze miejsce zostało. Pampersy wezmę do siatki, całą małą paczkę, a podkłady mi m będzie dowoził, spakowałam jedną paczkę podkładów i dużą pakę podpasek. Na wyjście dla mnie i dzidziusia m przywiezie, będzie miał przygotowane 2 wersje, w razie ciepła i w razie zimna.

Jolka nawet mnie kochana nie strasz:D:D:D:D ja po 20tym biorę się za siebie:D, ale i tak mała wyjdzie wtedy kiedy będzie chciała, no lekarz mi mówił, że szyjka ładna, miękka, mała niziutko, ale tak jak piszesz nie znamy dnia, ani godziny i w sumie też chyba tak wolę bo gdybym znała to bardzo bym się denerwowała, a tak to spoko:D

Ewcia no widzisz, przy upałach nasze organizmy wariują na maxa, u Ciebie jeszcze troszkę czasu więc nawet lepiej, że nic się nie szykuje na poród....

reklama
Do góry