reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Dziękuję dziewczyny za uspokojenie :-) Jolka6621 mam nadzieje, że z tym rozwarciem szybciej pójdzie :-)
Ewka 84 nadal nie wiemy co za płeć noszę pod sercem. Dla chłopca nie mamy póki co wybranego imienia ...

reklama
Natalii gratuluję wizytki:) fajnie, że dzidziulek taki idealny wagowo:) KOchana ja rozwarcie przy dwóch dzieciaczkach miałam na 1cm na miesiąc przed porodem, zarówno u jednego jak i u drugiego miałam na tydzień przed porodem rozwarcie na 2/3 cm i mega akcję skurczową.....Chodzi o to, że jak szyjka długa i twarda to rozwarcie jest mało znaczące, najważniejsze, aby szyjka była miękka, u mnie w dniu porodu z pierwszym synkiem dopiero była papierowa, a dzień przed twarda:D

Olasec no to niech się kręci:) tak naprawdę po 37tc to każdy dzień jest wielką niewiadomą...

LAdy Agnes trzymam kciuki

Tulka ja mam raz na jakiś czas właśnie taki nerwoból, mam wrażenie, że mała się kręci i coś mi tam narusza, po prostu takie zdrętwienie, jakby mi prąd przeszedł, straszne uczucie...

Ewcia, a chciałabyś czekać do 29 czy wolisz wcześniej, bo u mnie jak były te upały i sapałam strasznie to chciałam już, a teraz to znowu mogę spokojnie czekać:D

No to super, że tak fajnie to przechodzisz, ja tydzień temu miałam kryzys taki, że już nie mam sił, że wszystko mnie boli, że nie dam rady:D ale jak tempka spadła, jak ubrałam jakieś normalne rzeczy i jest czym oddychać to spokojnie mogę czekać:) oby dzieciaki były silne i zdrowe

Ja juz po ktg :)
Na zapisie wszystko ok, tetno ok 140-145, skurczy brak, ruchy liczne. Na wizycie zrobili mi jeszcze usg tak na szybko, żeby sprawdzic ilość wód (19 czyli w normie) i zważyć Fifiego, młody ma około 2,5kg :) No i cwaniak dziś od rana wariuje w brzuchu, wczoraj była cisza a dziś dyskoteka ;)
Jutro wizyta u mojej gin, sprawdzimy jak szyjka :)

reklama
My po wizycie :) Jas wazy ok. 3200g, wiec chyba bobosmok mi sie szykuje.... Siedzi glowa do dolu, bardzo wysoko. Szyjka trzyma. Skurcze.... sa. I beda. Co ona poradzi. Na stawy tylko mruknela, na serce tez....

Do góry