reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Mi się właśnie ostatnio na wieczór brzuch spina ale nie czuje żadnych bóli ani nic... hmm ciekawe czy to coś poważnego czy nie.

myg ja też mieszkam na 4 piętrze i nie ma u mnie w ogóle windy. Co prawda nie latam po nich co chwilę, ale od czasu do czasu gdzieś wychodzę. Póki co, nic mi się nie działo.

reklama
Myg mnie też łapią skurcze, ale nie takie długie a gin na ostatniej wizycie dał mi już magnez raz dziennie i w razie dokuczliwych skurczy mam brać drugi. Ale jakoś wolę nie przesadzać skoro nie trzeba. Uważaj na siebie i myśl o tym, że najważniejsze, że z maluszkiem wszystko w porządku :-)

myg - duża ta twoja dzidzia i super że z nią ok, a skurcze no szkoda że aż tak cię dopadły, to właśnie jest ciąża, jedne mogą wszystko a inne muszą się oszczędzać i ty kochana właśnie się oszczędzaj wedlug zaleceń a na pewno wszystko będzie dobrze :tak::-)
Pocieszając to już wszystkie jesteśmy po połowie więc teraz z górki ;-)

Z tego co czytam to chyba nam wszystkim brzuch sie napina, wydaje mi sie, ze rozciagaja nam sie wiezadla albo poprostu brzuch rosnie. dzis ide na wizyte to zapytam poloznej.

Gratuluje udanych wizyt :-D

Myg odpoczywaj jak najwiecej ...

ja mieszkam na 5 pietrze bez windy i tez czasami pare razy dziennie wchodze po nich ... jak na razie mam twardnienia brzuszka takie jak powinny byc czyli bardzo krotkie max 1minuta i puszcza nie sa bolesne ... ale tez lekarz powiedział ze gdyby cos to nospa ..

Monila przechlapane bez tej windy, gdzie ty znajdujesz sile zeby po tych schodach latac. Ja bylam walsnie na 20min spacerze i czulam jak mi sie brzuch napina i musialam zwolnic, a ty biedna nie masz wyjscia teraz z tymi schodami:/

Idę jutro na wizytę do nowej pani ginekolog... Postanowiłam wkońcu zmienić lekarza, tylko nie wiem czy nie za późno się zdecydowałam. Lekarka polecona przez znajomą pielęgniarkę mam nadzieję że potraktuje mnie bardziej poważnie niż ta moja "stara" ginekolog.

wczoraj odebrałam wyniki glukozy i niestety szału nie ma bo aż 140 no niby mieszczę się w przedziale ale to już stan niepokojący trzeba zastosować dietę bezcukrową chyba :baffled::baffled: bez cukiereczków jak ja przeżyję
ból pachwiny i biodra się nasila czasem nie mogę chodzić wyczytałam że to rozejście się spojenia łonowego w poniedziałek mam wizytę zobaczymy co powie lekarz

Grzechotko współczuje diety bez słodyczowej - ja chyba bym nie wytrzymała ale jak mus to mus, wszystko dla dzidzi ;-)

Monila ja pierdziele a ja ledwo do babci męza na 3cie pietro wchodziłam ;-)

reklama
jestem po wizycie,u mnie wszystko ok,mlody dalej mlodym:-)morfologia wszystko dobrze,glukoza po obciążeniu 102,musze zrobić posiew moczu bo cos tam się nie podoba gin ale kazal nie panikować bo może zle pobrałam mocz
a co najważniejsze przechodziłam toxo i mam wysoka avidnosc wiec moge w spokoju cieszyc się ciaza

Grzechotka szkoda ze wynik taki wysoki

Do góry