reklama
No i już po wizycie i po spotkaniu.
Wizyta nie podłamała z małą wszystko wporządku fika bryka i waży 760dag, gin nas pochwalił za ładny wygląd-nie tyjemy nadmiernie. Teraz gorsze wiadomości: przed miesięczny brak windy pojawiły mi się skurcze i twardnienie brzucha, od razu jak mnie zaczoł badać to ztwardniał i powiedział że tak nie może być. Mam odpoczywać za dużo nie chodzić a o schodach zapomnieć! Dostałam lutkex2 i magnez b6x3 i życzenia zdrowia bo gin mnie nie chce na patologi widzieć.
Wizyta nie podłamała z małą wszystko wporządku fika bryka i waży 760dag, gin nas pochwalił za ładny wygląd-nie tyjemy nadmiernie. Teraz gorsze wiadomości: przed miesięczny brak windy pojawiły mi się skurcze i twardnienie brzucha, od razu jak mnie zaczoł badać to ztwardniał i powiedział że tak nie może być. Mam odpoczywać za dużo nie chodzić a o schodach zapomnieć! Dostałam lutkex2 i magnez b6x3 i życzenia zdrowia bo gin mnie nie chce na patologi widzieć.
Ooo to już bierz magnez. Czytałam gdzies że skurcze są normalne a gin mi powiedział że nie i nie powinny wogóle wystepować. A ja mnie to złapało na wizycie i trzymało nawet na usg to już pies pogrzebany... Małkus zadzwoń do gina najlepiej.
Myg dobrze,ze z dzidzi ok, ale wiesz co, mi tez twardnieje brzuch w ciągu dnia i mój gin mnie badala i mowila ,ze po 20 tc macicia twardnieje. Troche mnie wystraszylas, bo czasami mam tak,ze wstane i już czuje przez chwile twardość, albo jak jade autem i sa dziury na drogach tez mi twardnieje. Za tydzień mam wizyte to mnie musi porządnie zbadac A w którym jesteś już tygodniu ciąży???bo nie masz suwaczka.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Myg no to teraz mnie zaciekawiłaś bardzo. Ja też byłam u gina w czwartek i wspomniałam o twardnieniu. Moje skurcze nie są bolesne, nieregularne i jest ich kilka max dziennie, bywaja dni całkiem bez. Gin powiedział, że nie ma reguły i nie powinnam się martwić. Skoro na szyjkę to nie wpływa (48mm) to jest ok. W razie gdyby były silniejsze i częstsze to no spa.
Niewiem też czytam różne opinie ale trzymam się tego że magnez i lutka. Od razu na wizycie sie zapytał o to czy chodziłam po schodach? no a ja dziennie raz a nawet dwa trzy latałam na czwarte piętro. W sumie nie powiedział mi jak sie ma szyjka ale zaraz po badaniu sie spiełam i trzymałam z 10min ;/
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
oo no długou mnie to tak pół minuty max trzyma. No ale jak sięnasłuchałaś to wiesz..ze zdwojoną siłą przyszło