reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
już rano robiłam i się dowiedziałam :) na skierowaniu było tylko że po obciążeniu 75g glukozy.
Pobierali na czczo, potem piłam glukozę,następne pobranie za godzinę i za kolejną.
Tak piszę gdyby jeszcze któraś z Was była przed.

Ja też dziś po glukozie ;)
Najpierw na czczo krew , potem wypicie glukozy ( z dużą dawką cytryny ;) ), po godzinie pobrali znowu krew i po kolejnej powtórka z rozrywki. Nie było źle, przez chwilę tylko zrobiło mi się niedobrze ale to raczej z głodu chyba:cool:

Ja już po wizycie :-) Z Małą wszystko wporządku, waży prawie 800g i ma 33cm długości. Poza tym zmieniła pozycję i już się nie pcha główką do dołu więc jest lepiej ;-) Nie muszę już leżeć na przymus, mogę sobie pochodzić..jupi

Małkus ekstra :) Super, że z małą wszystką ok a i Ty możesz troszkę więcej się poruszać :-)
Co do glukozy, ja jeszcze nie byłam, ale tak jak widziałam u mnie w labo to najpierw raz pobierali krew, potem glukoza i po 2 godzinach drugi raz. Także chyba chodzi o labo skoro w każdym zdarza się inaczej...

reklama
Do góry