reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Sylwia aj mysle ze to nie ma znaczenia :-p jak juz kiedys pisąłam w pierwszej ciazy pozerałam słodkie a wyniki z glukozy miałąm rewelacyjne:-) i wcale nie odmawiałam sobie słodkiego dzien przed glukoza :-p

Grzechotko a konsultowałaś już z lekarzem? Zobaczysz co Ci doradzi i wtedy będzie jasne.
Sylwia78 dobrze, że młodemu nic nie odpadło ;-) I fajnego masz gina, że nie sieje paniki niepotrzebnie. Ciesz się nadal w spokoju rosnącym brzuszkiem :-)

Dziewczyny a jak mniej więcej odczuwacie to twardnienie brzucha? Bo ja nie odczuwam żadnych skurczy, czy dolegliwości, ale może coś przeoczyłam?
Czasem wieczorem mam takie odczucie jakbym nie mogla głębiej odetchnąć bo mi tak jakby skóry na brzuchu nie starcza. Wydaje mi się jednak ze to bardziej z najedzenia.

Dzisiaj pojechałam rano na glukozę. Wstałam o 7.00 ( to akurat nic takiego bo wstaję wcześniej do pracy), wyszykowałam się, pojechałam do miasta, jakimś cudem znalazłam miejsce parkingowe, idę do laboratorium i co???? Zapomniałam skierowania....
I d... nie zrobili mi bo skierowanie być musi. Myślałam że wyjdę z siebie ze złości.
Kupiłam w Lidlu bulki i pojechałam do domu na śniadanie. Ehh..
Drugie podejście zrobię w przyszłym tygodniu bo jutro ani pojutrze nie mogę.

Cześć dziewczyny.
Też mam zamiar zostać mamą lutową. Mam pytanie o ten test glukozowy, bo część z Was już ma go chyba za sobą. Czy krew pobiera się na czczo, po godzinie i znowu po godzinie czy na czczo po godzinie a potem za dwie? czyli 7.30-8.30-9.30 czy 7.30-8.30-10.30? zostałam uprzedzona, że mam się zjawić na otwarcie lab, żeby zdążyć. Napiszcie mi proszę, ostatnio go robiłam prawie 8 lat temu i nie pamiętam :zawstydzona/y:
Pozdrawiam Kaśka

reklama
Do góry