reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
A ja byłam wczoraj u nowego endokrynologa i jestem bardzo zadowolona.
Fakt zapłaciłam 120 zl, ale siedziałam w gabinecie godzinę. Lekarz nie dość że mi obrazowo wytłumaczył działanie
hormonów tarczycy, przysadki, to jeszcze wyjaśnił jak to jest podczas ciąży i co mnie czeka po porodzie. Osłuchał mnie, zmierzył ciśnienie. Dawkę leku mam dobraną teraz idealnie bo TSH 1,23 - w końcu spadło! Kolejne badanie i wizyta za 6 tygodni. To mam w końcu porządnego endokrynologa :)

Na glukozę idę jakoś w przyszłym tygodniu, a do ginekologa 4 listopada :)

BB_Anna dobrze trafiłaś :-) Czasem warto zapłacić, ale mieć pewność, że lekarz dobrze się Tobą zajmie. A gina mamy tak samo, tylko ja chyba dopiero na tej wizycie dostanę glukozę.

Jestem po dzisiejszej wizycie :-)
Wszystko jest w jak najlepszym porządku :-) Dzidziu rośnie i nic mu nie odpadło i jest dalej synuś :-)
Z tego co udało mi się zapamiętać to waży coś 460 g, ale gin nie zapisał mi w karcie żadnych pomiarów, nie wiem czy zapomniał...??? :sorry: Ale najważniejsze że wszystko jest w normie i mały zdrowy :-)

myg - a jak u ciebie????

Gabi jak miło że się martwisz :-D
ja dopiero na 15,45 mam wizyte także prosze o & a potem spotkanie z liceum więc dopiero póżniej zdam raport :)

reklama
Do góry