reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

BB anna mojego meza brat ma 2 metry a maz gdzies 190 i powiem ci ze moje dzieci to wielkoludy :) colin urodzil sie maly 51 cm ale jest wzrostu dwulatka dzieci roczne kolo niego to dobre pol glowy nizsze a corka bedzie miala 4 lata a ciuchy nosi 122 :) ja jestem sredniego wzrostu 170 i mam nadzieje ze corka nie bedzie miala wiecej niz 173 :) a teraz pewnie drugi syn tez bedzie wielki :-D

a co do wagi w ciazy to pielegniarka mowi do mnie tak kurw.... to grzech tyle wazyc w ciazy :-D 48,5 :)

reklama
Marta no to będziemy czekały z niecierpliwością :)

Już nie wiem na którym wątku mam pisać o tej wadze ;-) mam nadzieję że moja gin w końcu mnie zważy u siebie i będę wiedziała dokładnie czy jest to waga prawidłowa do mojego tygodnia ciąży.

Dobra idę się wziąć za obiad bo za nie długo mężu wraca z pracy :)

BB_Anna jak facet wysoki to dobrze:) Wg siatek centylowych wyliczanych na podstawie miar rodzicow (tu nie mamy sztywnych siatek jak w PL a wlasnie wszystko wylicza sie na podstawie rodzicow i miar dziecka po urodzeniu) docelowy wzrost Naszego syna to 185-190 wiec tez wysoki niby ma byc.

w mojej karcie ciazy mam wpisane ze polowkowe od 20 - 22 tygodnia :) dlatego lekarka mowi lepiej zeby bylo te 2 tygodnie starsze :) a za 4 tygodnie mam glukoze .

a powiedzcie mi co myslicie o komorkach macierzystych musze sie zdecydowac i nie bardzo wiem co robic;/

przypomnialas mi ja jestem za,na pierwszej wizycie juz polozna zaznaczyla teraz musze tylko specjalna naklejke dac na karte zeby pobrali, nie jest szkodliwe przeciez a moze pomoc

Jestem po.

Michałek pozostaje Michałkiem na 100% :-D
Wszystko ok.
Strasznie wstydliwy jest. Ciągle zasłaniał buźkę rączką :-p
Waży prawie 400g.

Dobrze jest ;-)

reklama
Do góry