reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

U mnie też wszystko w porządku, malutka nie chciała dać się zmierzyć bo tak się wierciła i non stop odwracała, a jak lekarz chciała zrobić zdjęcie buski to sie przytulała do łożyska i zasneła i tak w kółko :) termin z Usg mam na 24 luty czyli tak jak mi wychodzilo ciągle i mała waży 287gram :)

reklama
Katia - gratuluje udanej wizyty :-)
marta - cudne zdjęcie maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajentka - dobrze że córci nic nie wyrosło między nózkami ;-) i super że wszystko dobrze!!!!
Monila - gratulacje syneczka :-) musiałaś być pewnie trochę zawiedziona że gin powiedział płeć, ale najważniejsze że wszystko oki!!!!!! Teraz chociaż możesz szaleć na zakupach wiedząc już co kupować ;-):tak:
Sylwia9 - super że wszystko ok, a malutka już pokazuje mamusi charakterek, lobuziara nie dała się zmierzyć i pokazać ;-)

Cieszę się że nasze dzidziolki takie duże i zdrowe, oby tak do końca :-)

Sylwia9 najważniejsze, że widziałaś, że małej jest dobrze :-)

Monila gratulacje! I co by nie było, niespodzianka się udała tylko trochę wcześniej ;-) Waży pięknie :) Mała różnica między naszymi chłopaczkami jest, ale to najmniej ważne ;-) Teraz zacznie się dopiero przyrost ;-)

Ajentko zdrowa duża dziewusia Ci rośnie :-) I mamusia zgrabna :-)

No dziewczyny tyle było niepokoju i nerwów, a tu już po i widać, że każda szczęśliwa :-) Bardzo mnie to cieszy i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Hej ja tdż po wizycie jestem mega rozczarowana zdjec nie dostałam maluszka nie widziałam lekarz aył mega oschły jedynie co wiem żd z dzidzią jest wszystko dobrze

reklama
Do góry