reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

BB anna mojego meza brat ma 2 metry a maz gdzies 190 i powiem ci ze moje dzieci to wielkoludy :) colin urodzil sie maly 51 cm ale jest wzrostu dwulatka dzieci roczne kolo niego to dobre pol glowy nizsze a corka bedzie miala 4 lata a ciuchy nosi 122 :) ja jestem sredniego wzrostu 170 i mam nadzieje ze corka nie bedzie miala wiecej niz 173 :) a teraz pewnie drugi syn tez bedzie wielki :-D

a co do wagi w ciazy to pielegniarka mowi do mnie tak kurw.... to grzech tyle wazyc w ciazy :-D 48,5 :)

reklama
Marta no to będziemy czekały z niecierpliwością :)

Już nie wiem na którym wątku mam pisać o tej wadze ;-) mam nadzieję że moja gin w końcu mnie zważy u siebie i będę wiedziała dokładnie czy jest to waga prawidłowa do mojego tygodnia ciąży.

Dobra idę się wziąć za obiad bo za nie długo mężu wraca z pracy :)

BB_Anna jak facet wysoki to dobrze:) Wg siatek centylowych wyliczanych na podstawie miar rodzicow (tu nie mamy sztywnych siatek jak w PL a wlasnie wszystko wylicza sie na podstawie rodzicow i miar dziecka po urodzeniu) docelowy wzrost Naszego syna to 185-190 wiec tez wysoki niby ma byc.

w mojej karcie ciazy mam wpisane ze polowkowe od 20 - 22 tygodnia :) dlatego lekarka mowi lepiej zeby bylo te 2 tygodnie starsze :) a za 4 tygodnie mam glukoze .

a powiedzcie mi co myslicie o komorkach macierzystych musze sie zdecydowac i nie bardzo wiem co robic;/

przypomnialas mi ja jestem za,na pierwszej wizycie juz polozna zaznaczyla teraz musze tylko specjalna naklejke dac na karte zeby pobrali, nie jest szkodliwe przeciez a moze pomoc

Jestem po.

Michałek pozostaje Michałkiem na 100% :-D
Wszystko ok.
Strasznie wstydliwy jest. Ciągle zasłaniał buźkę rączką :-p
Waży prawie 400g.

Dobrze jest ;-)

reklama
Do góry