reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Katia świetnie :) Cieszę się, że wszystko z Tobą i maluchem w porządku :-) Rośnijcie dalej zdrowo :-)

Wrzucam zdjęcie choć w kompie za wyraźnie nie widać...
001d.jpg

Załączniki

• 001d.jpg
    001d.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :-)

U mnie też wszystko dobrze, córcia córcią pozostała, pięknie rozłożyła nóżki i pokazała, że 100% z niej dziewczyna :-D Wszystkie pomiary w normie, narządy, rączki, nóżki, paluszki tak jak być powinno. Bardzo się cieszę. Waży już 536g :tak: Mama za to 58.8 więc nie jest najgorzej, biorąc pod uwagę, że w 8 tyg. miałam 56.5.

Marta śliczny synek! :tak:
BB Anna ja też mam podwyższone TSH, od miesiąca zażywam euthyrox, chodzę właśnie do endokrynologa-ginekologa bo tak mi moja gin zaleciła.
happymama ależ macie z mężem wyczucie, 2 dziewczynki i 2 chłopców, suuuper :-)

hallo ja juz jestem ... a wiec tak maluszek zdrowy wszytko ma tak jak powinien miec wazy 495gram
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
lekarz bardzo sympatyczny i taka gaduła jak ja ... tak sie z nim zagadałm ze zapomniał mu powiedziec ze niechce znac płci ... no i sprawa sie rypła ... pierwsze co zobaczylismy po właczeniu usg to było rozkroczone moje dziecko hahah
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
i zanim lekarz cokolwiek powiedział ja juz wiedziałąm ze to chłopak .. tak wiec mezus miał racje i w 100 % bedzie syn ... ja troszku zawiedziona tym ze nie bedzie niespodzianki no ale najwazniejsze ze zdrowe
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
mały bardzo ruchliwy i wstydliwy .. zakrywał sie nozkami i raczkami
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
a na koniec sobie spał jak gdyby nigdy nic
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif

Ajentka gratuluje to chyba największa waga wśród naszych maluszków :-)
Monila super że z dzidzia ok i gratuluje synka a dziś myślałam o tym czy poznasz płeć czy nie ;-) no niespodzianki nie będzie ale najważniejsze że zdrowe! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Monila Gratuluję syneczka!!! Najważniejsze, że wsio ok. :-)
Magdzik Ja chyba jestem jedną z najbardziej zaawansowanych ciążowo na lutóweczkach, pewnie stąd waga też taka. :-D Mała przoduje wagowo o 4 dni od terminu z OM.

Do góry