reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :-)
U mnie też wszystko dobrze, córcia córcią pozostała, pięknie rozłożyła nóżki i pokazała, że 100% z niej dziewczyna Wszystkie pomiary w normie, narządy, rączki, nóżki, paluszki tak jak być powinno. Bardzo się cieszę. Waży już 536g Mama za to 58.8 więc nie jest najgorzej, biorąc pod uwagę, że w 8 tyg. miałam 56.5.
Marta śliczny synek!
BB Anna ja też mam podwyższone TSH, od miesiąca zażywam euthyrox, chodzę właśnie do endokrynologa-ginekologa bo tak mi moja gin zaleciła.
happymama ależ macie z mężem wyczucie, 2 dziewczynki i 2 chłopców, suuuper :-)
U mnie też wszystko dobrze, córcia córcią pozostała, pięknie rozłożyła nóżki i pokazała, że 100% z niej dziewczyna Wszystkie pomiary w normie, narządy, rączki, nóżki, paluszki tak jak być powinno. Bardzo się cieszę. Waży już 536g Mama za to 58.8 więc nie jest najgorzej, biorąc pod uwagę, że w 8 tyg. miałam 56.5.
Marta śliczny synek!
BB Anna ja też mam podwyższone TSH, od miesiąca zażywam euthyrox, chodzę właśnie do endokrynologa-ginekologa bo tak mi moja gin zaleciła.
happymama ależ macie z mężem wyczucie, 2 dziewczynki i 2 chłopców, suuuper :-)
hallo ja juz jestem ... a wiec tak maluszek zdrowy wszytko ma tak jak powinien miec wazy 495gram
lekarz bardzo sympatyczny i taka gaduła jak ja ... tak sie z nim zagadałm ze zapomniał mu powiedziec ze niechce znac płci ... no i sprawa sie rypła ... pierwsze co zobaczylismy po właczeniu usg to było rozkroczone moje dziecko hahah
i zanim lekarz cokolwiek powiedział ja juz wiedziałąm ze to chłopak .. tak wiec mezus miał racje i w 100 % bedzie syn ... ja troszku zawiedziona tym ze nie bedzie niespodzianki no ale najwazniejsze ze zdrowe
mały bardzo ruchliwy i wstydliwy .. zakrywał sie nozkami i raczkami
a na koniec sobie spał jak gdyby nigdy nic
Ajentka gratuluje to chyba największa waga wśród naszych maluszków :-)
Monila super że z dzidzia ok i gratuluje synka a dziś myślałam o tym czy poznasz płeć czy nie ;-) no niespodzianki nie będzie ale najważniejsze że zdrowe! :-)
Monila super że z dzidzia ok i gratuluje synka a dziś myślałam o tym czy poznasz płeć czy nie ;-) no niespodzianki nie będzie ale najważniejsze że zdrowe! :-)
Ostatnia edycja:
sylwia781122
Fanka BB :)
dziewczyny super wieści z wizyt
jutro tez takie beda:-)
jutro tez takie beda:-)
reklama
Monila Gratuluję syneczka!!! Najważniejsze, że wsio ok. :-)
Magdzik Ja chyba jestem jedną z najbardziej zaawansowanych ciążowo na lutóweczkach, pewnie stąd waga też taka. Mała przoduje wagowo o 4 dni od terminu z OM.
Magdzik Ja chyba jestem jedną z najbardziej zaawansowanych ciążowo na lutóweczkach, pewnie stąd waga też taka. Mała przoduje wagowo o 4 dni od terminu z OM.