reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Sylwia bo Twoja ginka jest jedyna w swoim rodzaju i cuda działa ;-) jak szyjka jest to jest dobrze, bardzo dobrze! Wczoraj doczekałam , przeczytałam Twojego posta ale juz mi sił brakło na odpisanie Dlatego teraz gratuluje szyi żyrafy i dziewczynki w brzuszku ;-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
I trzeba wziąć pod uwagę, że cuda też się zdarzają :-) Nieważne jaka była szyjka, ważne teraz jest dłuuga :-) A ja mam wizytę w piątek, trochę mnie ciekawi płeć, już większość z Was wie, ale obawiam się, że moja ginka ma za słaby sprzęt by mi to powiedzieć na tym etapie ciąży . . .
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
a ja myslę żeby Sylwia następnym razem dobrze spojrzała w oczy swojej gince czy wzrok nie przymulony albo źrenice nie za duże bo już nie pierwszy raz ta ginka wydaje mi się podejrzana...hehe to żart of corse
Sylwia9
Fanka BB :)
Eeeej szczerze mówiąc jak happymama tak napisałaś to zaczełam się zastanawiac na ile to jest prawdą... chyba pojde do jakiegoś innego lekarza i niech zbada mi ta szyjke bo zaczełam sie martwić :-( Czy jest możliwe wydłużenie się szyjki...
Mam nadzieję jest
Mam nadzieję jest
Beti1986
sylwia na pewno taka konsultacja nie zaszkodzi bo z twoja historia musisz dmuchac na zimne!
Ehhh przez zamęt przedszkolny znów nie miałam czasu zaglądać.
Sylwia9 Gratuluję wymarzonej córci!!!!! Co do szyjki nie wiem jak to dokładnie jest ale też mnie zaskoczyło wydłużenie do ponad 4 cm. Myślę, że na ostatnim usg coś pokręciła z tymi 2cm. Jak masz możliwość to warto to również skonsultować z innym lekarzem.
Sylwia9 Gratuluję wymarzonej córci!!!!! Co do szyjki nie wiem jak to dokładnie jest ale też mnie zaskoczyło wydłużenie do ponad 4 cm. Myślę, że na ostatnim usg coś pokręciła z tymi 2cm. Jak masz możliwość to warto to również skonsultować z innym lekarzem.
sylwia781122
Sylwia9 jeżeli masz się niepokoić to rzeczywscie powinnas pojsc do innego gina i zbadac te szyjke
reklama
ja wczoraj mialam wizyte ale dziecko bylo bokiem i nie bylo widac plci tak to wszystko w porzadku lozysko lekko sie podnioslo ale za to krwiak sie zrobil .. a to zdjecie Zobacz załącznik 580998
sylwia 9 co do szyjki to u mnie np ona sie zatrzymla na 1,1 cm i tak do porodu wytrzymala ale to jeszcze brlam na to leki ale nie ziwekszyla sie
sylwia 9 co do szyjki to u mnie np ona sie zatrzymla na 1,1 cm i tak do porodu wytrzymala ale to jeszcze brlam na to leki ale nie ziwekszyla sie