reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Sylwia9 po to tu jesteśmy, żeby się wspierać :-) To teraz zakupy ruszą pewnie pełną parą :-) Jak sie zacznie, to trudno skończyć. Wiem coś o tym :-D A imię Zuzia bardzo ładne :-)

reklama
Sylwia cieszę się razem z tobą i gratuluję córci!
Ale czy twojej lekarce się coś nie poknociło,szyjka się nie wydłuża a już napewno nie o 2cm w tak krótkim czasie??? wiem coś o tym od kilku lekarzy dlatego się bardzo zdziwiłam!

happymama ja się na tym nie znam ale po zmierzeniu przez usg dopochwowe lekarz powiedziała że moja szyjka ma 4cm19mm a poprzednio miała 2cm więc jak to jest możliwe, tym bardziej że poprzednio dostałam nawet zdj usg szyjki i też tam pisze że 2 cm a teraz nie dała mi zdj bo to kontrolna wizyta za którą nawet nie płaciłam. Chyba wie co robi skoro powiedziała że jest dobrze i że jest dłuższa szyjka...

Wazne, ze Ty Sylwio czujesz sie lepiej, pewnie tez teraz psychicznie:)

A ja jestem zawiedziona bylam na USG niedawno wroclismy i zobaczylam dupcie dziecka:) No coz:)

kesti Kochana nie martw się! Ja na poprzedniej wizycie też nic się nie dowiedziałam bo maluch miał skrzyżowane nóżki :) na następnej wizycie na pewno się dowiecie co tam siedzi :)

Sylwia9 Gratulacje córeczki :-) Cieszę się razem z Tobą :-) Straszne szczęście bije z Twoich postów :-) A co do szyjki to też się zdziwiłam, że się "wydłużyła", może się ginka poprzednio pomyliła?

reklama
Sylwia- bardzo dziwna ta twoja ginka, raz skrócona szyjka się nie wydłuża a już napewno nie ponad 2 cm w 2 tygodnie....to jest fizycznie absolutnie niemożliwe!

Do góry