reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
Sylwia9 gratuluje córci i bardzo się ciesze ze szyjka sie wydluzyla,tylko teraz nie szalej za duzo i nadal się oszczędzaj,a imie dla córci sliczne
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Sylwia cieszę się razem z tobą i gratuluję córci!
Ale czy twojej lekarce się coś nie poknociło,szyjka się nie wydłuża a już napewno nie o 2cm w tak krótkim czasie??? wiem coś o tym od kilku lekarzy dlatego się bardzo zdziwiłam!
Ale czy twojej lekarce się coś nie poknociło,szyjka się nie wydłuża a już napewno nie o 2cm w tak krótkim czasie??? wiem coś o tym od kilku lekarzy dlatego się bardzo zdziwiłam!
Sylwia9
happymama ja się na tym nie znam ale po zmierzeniu przez usg dopochwowe lekarz powiedziała że moja szyjka ma 4cm19mm a poprzednio miała 2cm więc jak to jest możliwe, tym bardziej że poprzednio dostałam nawet zdj usg szyjki i też tam pisze że 2 cm a teraz nie dała mi zdj bo to kontrolna wizyta za którą nawet nie płaciłam. Chyba wie co robi skoro powiedziała że jest dobrze i że jest dłuższa szyjka...
sylwia781122
Kesti czasem tak jest ,moje tez często sie dupskiem odwraca
a teraz na usg polowkowe polecono mi zjeść po cos słodkiego żeby maleństwo nie spalo
a teraz na usg polowkowe polecono mi zjeść po cos słodkiego żeby maleństwo nie spalo
Mama Stacha
&Franka&Janka
Sylwia9 Gratulacje córeczki :-) Cieszę się razem z Tobą :-) Straszne szczęście bije z Twoich postów :-) A co do szyjki to też się zdziwiłam, że się "wydłużyła", może się ginka poprzednio pomyliła?
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Sylwia- bardzo dziwna ta twoja ginka, raz skrócona szyjka się nie wydłuża a już napewno nie ponad 2 cm w 2 tygodnie....to jest fizycznie absolutnie niemożliwe!