reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
jeeeeeeeeeeeeeeeeestem Kochane Przepraszam że tak długo ale moje siostry wróciły po dwumiesięcznej rozłące i się nagadać nie możemy :) Szybciutko napiszę aaa więc póki co szew okrężny przechodzi na dalszy plan :) szyjka wydłużyła mi się do ponad 4 cm, dzidzia ma około 10ciu cm bez nóżek, iiiiii uwaga uwaga żeby nie było tej przewagi będzie DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!! :) Mam pozwolenie na chodzenie i wszystkiego robienie ale mam nie przesadzać, mam jeszcze przepisaną jedne opakowanie luteinki i koniec :)

Aaaa jeszcze przed wizytą byłam z mężem w Leclerku i są na promocji body z długimi i krótkim rękawkiem za grosze! I wypatrzyłam takie w kwiatki różowo - kremowe i do męza mówie :szkoda że jeszcze nie wiemy co tam siedzi :) a tu dziewczynka :) jutro idę po pierwszy zakup :)

Jejku Sylwia9 jak dobrze, że jest poprawa :-) No i gratuluję dziewuszki :-) Powiem Ci, że też czekałam na wieści od Ciebie, bo tak się martwiłaś. A tu zobacz, trzeba słuchać się lekarza i jest pięknie :) Teraz już życzę owocnych zakupów, a póki co miłej nocy w nadrabianiu zaległości rodzinnych :)

SYLWIA GRATULACJE KOLEJNEJ DZIEWUSZKI W NASZYM GRONIE;))

Jako , że to moja pierwsza tak wysoka ciąża oczekuję na 1. ruchy dziecka jak na zmiłowanie i tak Wam powiem , że od jakiegoś czasu " coś tam" czuję ale nie sądziłam,że to to;) Jak Was czytam to to pukanie to jednak Wiktoria;))śmieszne odczucie , choć nadal czekam na konkretniejszy.:tak:

Sylwia9 wyściskałabym Cię normalnie!!! :-D:-D Ale się cieszę!!! Super, że szyjka tak pięknie się wydłużyła! Tylko teraz bez szaleństw! :-) No i gratuluję upragnionej Córeczki!! Imię już jest? :-D

Kto teraz ma wizytę?

Sylwia ale sie ciesze ze wszystko jest wporzadku :-) Gratuluje coreczki;-) wiec teraz kochana pomału wracaj do normlanego zycia ;-) wiedziałam ze bedzie dobrze !!! a widzisz wiara czyni cuda :-)

sylwia9 a ja cie zakatrupic mam ochote:) juz mialam wizje, ze w szpitalu jestes albo cos;) ale ciesze sie, ze poprawa jest. mimo to duuuuzo sie oszczedzaj!!! a dziewuszka ahhh zazdroszcze i lec po te body i wrzuc nam tu zdjecie koneicznie

Sylwia9 - no mega gratulacje! chciałaś córunie i masz :-) teraz tylko nie szalej! no a jak niunia ma ok 10 cm, to sie nie dziw ze podbrzusze pobolewało! sie mała rozpychała ostro :-)

reklama
Bardzo dziękuje! :) I tak jak już pisałam gdyby nie wsparcie tak wspaniałych kobiet jak Wy to chyba dawno już bym zrezygnowała! :) No bo w końcu przez ten czas leżenia miałam łóżko, komputer i Was - internetowe koleżanki które potrafią wesprzeć :) Cieszę się BARDZO że będzie córcia :) Właśnie się szykuje i jedziemy z siostrami na zakupy :) Oczywiście że dzisiaj będzie pierwszy zakup dla małej niuni :) Aaaa imienia hmmm wstępnie Zuzia ale jeszcze nic pewnego :)

Do góry