reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
Katia wiesz ja tez miałam chwile zwątpienia czy powiedzieć ale stwierdziłam ze nie ryzykuje niczym bo zawsze mogę go zmienić i mysle ze dobrze zrobiłam bo jak pisze Monila to dziecko jest najważniejsze i moje obawy o niego a fochy lekarza mało mnie intersuja
Za mna wizyta u dentysty, dzis wymieniono mi stara plombe, bo zaczynala sie prochnica wokol zbierac i mam jeszcze jeden zabek do borowania, tak to spokoj Cieagle zbiera mnie ciekawosc co do plci... Nastepne USG mam w ok 23tyg... Niestety tutaj jest w 21-23 tyg... Zastanawiam sie czy nie isc za tydz-dwa prywatnie...Choc z drugie strony teraz dzidzia sie nie chciala pokazac.. A jak sie nie pokaze to wywale 150e w bloto... Tak bym chciala juz wiedziec
sylwia781122
Katia na pewno :-)zresztą zobaczysz po porodzie ,mój maz mowi ze czasami wyglądam jak lwica jak widze ze cos zlego dzieje się mojemu dziecku
Kesti ja bym chyba poczekala na usg które ci się należy,ja tez będę miała w 22 tc
Kesti ja bym chyba poczekala na usg które ci się należy,ja tez będę miała w 22 tc
sylwia781122 w polsce bede w 20tyg to napewno pojde.. Cos ta ciaza wplywa na moja niecierpliwosc. W pierwszej ciazy bylam jak aniol...Normalnie jestem nerwowa.... A teraz to juz wogole...wszystko musze miec na juz.... Biedny ten moj maz Niby ciaza kompletnie inna, ale mam glupie przeczucie, ze bedzie znowu chlopak Nie wiem czemu.
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
gratuluje udanych wizyt dziewczynki!!
KERNA - termin z usg - zrozumiałam jak Beti!! ;p
KERNA - termin z usg - zrozumiałam jak Beti!! ;p
Wróciłam z wizyty. Wszystko jest dobrze :-) Szyjka długa zamknięta, brak śladów brzydkiego śluzu czy krwawienia. Mam odpoczywać. Widziałam Małego na USG, ale jakość była bardzo słaba, więc mało było widać
Ale dobrze jest :-)
Zapisałam się na USG połówkowe. Będzie to koniec 21 tygodnia początek 22. Nie za późno? Jak myślicie?
Ale dobrze jest :-)
Zapisałam się na USG połówkowe. Będzie to koniec 21 tygodnia początek 22. Nie za późno? Jak myślicie?
sylwia781122
89Katia super ze wszystko wporzadku ,ja na gen tez ide 21/22(bardziej 22tc)
reklama