reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

gratuluję udanych wizyt
super, że wszystkie nasze Maluszki dobrze się rozwijają

katia wszystkie możemy mieć walentynkowe dzieci :tak:

reklama
Ja jakbym miała wybierać to chciałabym urodzić 16tego lutego bo wtedy mój tata kończy 50 - lat i byłby super prezent! :)

BARDZO PROSZĘ trzymać mocno kciuki za nasze dzisiejsze wizyty :szok::szok::szok::szok: bo mnie aż brzucho boli ze stresu :(

Dziewczyny ja dostałam 2 dawki sterydow na płucka w pierwszej ciazy ... myslałąm ze to duzo ta a pozniej jak rozmawiałam z lekarka na oddziale intensywnej terapii noworodka to powiedziałą mi ze tak naprawde te sterydy wiele nie daja bo to jest małą kropelka w morzu potrzeb ...

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&& Sylwia9 nie denerwuj sie tak

hejka - ja już po wizycie! jakoś to bezstresowo przeszłam, ale tylko wróciłam i wymiotowanie na całego!

Dzidzia ma 7 cm, i to jest 13t2d - wiec troche "podgoniłam" i jest prawidłowo - bo z OM 14t2d, a ja owulke miałam 7 dni pózniej! :)

przeziernośc karkowa 1,6 - w normie :)
kośc nosowa obecna
wszelkie przepływy ok
akcja serca 162/min

oto mój Ancymonek w 4d :)

20130823_100336-1.jpg

na innym zdj mam ze cos tam lata miedzy nogami, ale czy to siusiak to jednoznacznie nie mozna stwierdzić! :)

jestem przeszczęsliwa!

Kciuki za resztę wizyt!! &&& nie stresowac sie kobitki!

Załączniki

• 20130823_100336-1.jpg
    20130823_100336-1.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 37
kasieczek biedulko poszłaś bez stresu a później te wymioty! :( A dzidzius jaki wstydliwy nie chciał zapozować do zdjęcia :)
Zdjęcie śliczne!!

Kciuki się przydadzą !!

reklama
Do góry