reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Katia super że wszystko z dzidzią jest ok! a ty leż i dalej odpoczywaj:-) co do połówkowego to też mam 21-22 tydzień

Też dziś byłam na wizycie no i mam mieć częstsze badania ze względu na moje wieczne infekcje no i koło 30 tyg idę do szpitala żeby dostać sterydy na rozwój płucek a tak poza tym wszystko ok no i termin zmienił się na 14 lutego :-)

jestem i ja po wizycie u learza była 30 minutowa obsuwa bo jeden facet zemdlał na wizycie swojej zony i learz musiał sie niem zajac , maluszek slicznie i zdrowo rosnie ;-) nie ma nic co mogłoby nas niepokoic ;-) oby ta dalej :-D

ahh zapomniałam dodac moj gin teraz wyjezdza na urlop i dał mi numer telefonu do jego zastepcy w szpitalu , tak gdybym cos potrzebowałą :-) nastepna wizyta 17 wrzesnia

Ostatnia edycja:
Jeeestem,

Sylwia czytałam Twojego posta i dosłownie oczy mi wyszły - podziwiam i gratuluje odwagi bo ja chyba nie jestem na tyle odważna :) na pewno lekarz Cię zapamięta i będzie porowadził tak jak powinien :) I super że wszystko okej! :)

Monila ciesze się że z dzidzią jest okej i że dalej trzymasz mocno nie poznania płci :) a gdybyś tak przypadkiem zobaczyła na USG co nie co :)>???

super wieści
Magdzik20 te sterydy to ze względu na poprzedni wcześniejszy porod?
Verita rzeczywisce blisko bylysmy:-)

Tak to że względu na wcześniejszy poród ale trochę się obawiam bo dopiero teraz dochodzi do mnie że będę musiała zostawić synka samego
Kerna Michaś też był wcześniakiem czy tobie dawali sterydy w ciąży z Laura ?

Magdzik nie:no:
Ginka obawiała sie tylko że zacznie sie poród też w podobnym czasie i faktycznie miałam serię skurczy , wzięłam zestaw tabletek i poszłam spać i sie wyciszyło.
Nikt nie sugerował sterydów nawet jak wszystko będzie ok.
I tak np.w drugiej ciąży miałam szew co jest wskazaniem do szwu również w tej ciąży, ale szyjka trzyma:-) i czekamy.
Pamiętaj, że każda ciąża jest inna;-)

reklama
Do góry