Hai24 musisz jednak postarać się troszkę uspokoić. Pamiętaj, że maleństwo wyczuwa nasze nastroje. Nie myśl o tym co było, nastaw się pozytywnie, nawet jeśli musisz leżeć. Myśl o tym, że robisz to dla swojego maluszka, rozmawiaj z nim, głaszcz się po brzuszku. Ono to wyczuje i będzie silne dla Ciebie. Będzie dobrze
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
hai- leż i myśl pozytywnie a na pewno będzie dobrze.
na pocieszenie ci napiszę że moja koleżanka z forum wielodzietnego miała skurcze i pessar i do 36tc leżała plackiem i kilka dni temu urodziła w 41 tygodniu ciąży.
To że jedno dziecko już urodziłaś przedwcześnie pewnie dodatkowo potęguje twój strach.
na pocieszenie ci napiszę że moja koleżanka z forum wielodzietnego miała skurcze i pessar i do 36tc leżała plackiem i kilka dni temu urodziła w 41 tygodniu ciąży.
To że jedno dziecko już urodziłaś przedwcześnie pewnie dodatkowo potęguje twój strach.
&&&&&&&&&&&&&cześć,
proszę o 3manie kciuków, mam dziś połówkowe! a, że idę nie do swojego lekarza, i po raz pierwszy z mężem to mam trochę stresa;-)!
Hai - przyłączam się do dziewczyn, spokojnie słuchaj się zaleceń, nic nie poradzisz, dużo zdrowia!
Beti1986
Fanka BB :)
no i co?
reklama