reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
hai24 kochana bedzie dobrze , leż i słuchaj tego co mowi lekarza a wsyztko zakonczy sie dobrze !!!! wiem co to znaczy lezenie do konca ciazy i a swiadomosc ze w kazdej chwili moze sie cos stac ... ale musisz nastawic sie an pozytywne myslenie bo ono bardzo duzo pomaga !!! kochana trzymaj sie dzielnie dla maluszka , bedzie dobrze .. bede za was trzymac kciuki ;-) i głowka do gory !!!

a ja pojechałam dziś na izbe przyjeć do szpitala bo brzuch mnie wczoraj zaczął kłuć calusieńki i 3 dzień nic się nie ruszało wiec już maż mnie zawiózł bo mówi że choroby psychicznej się nabawię
na szczęście wszystko ok no mam stan zapalny dostałam jakieś globulki luteline i spazmolinę ale pokazał mi lekarza na usg że serce bije wszystko gra i się uspokoiłam

Ostatnia edycja:
hai24 kochana lez i odpoczywaj,a wiem ze się da bo sama lezalam w poprzedniej ciąży do 5 mesiaca,jak piszesz dla maluszka wszystko się zrobi

Grzechotka dobrze ze pojechalas ,spokojniejsza jestes

hai trzymaj sie! i to nie towja wina, nic nie zrobilas! musisz wytrwac jak najdluzej:) ale powiedz mi nie mozesz w ogole wstawac? moja kolezanka miala pessar i wtedy juz dwojke dzieci i sporo sie ruszala i donosila ciaze do konca:)

cześć

Dziekuje Wam bardzo za słowa otuchy .
happymama jestem w 17 tygodniu ,
Beti nie moge chodzić tylko do wc ponieważ nie dość że mam krążek to jeszcze miałam surcze ! :( na wypisie ze szpitala mam napisane że trafiłam z zagrazającym poronieniem !

Powiedzcie mi jeszcze jaki macie kolor moczu bo ja juz przewrażliwiona jestem ( mam przeźroczysty) i nie wiem czy tak może być... co prawda wcześniejsze wyniki miałam dobre i w tym tyg znowu zrobie ale nie daje mi to spokoju !!

Najbardziej mnie dobija to że nie umiem myśleć juz racjonalnie wszytskim sie przejmuje a to nie dobrze ! boje sie powtórki z rozrywki ! Wiem jaką miałam depresje po porodzie Nikusia nie moglam sobie tego wybaczyć ... a teraz sie juz chyba jakieś nerwicy nabawiłam

a Nikusia w ktorym tyg urodzials? 17 tydzien to jeszcze wczesnie niestety i nie dziwie ci sie, ze jestes podlamana! a przezroczysty mocz powinien byc:) moze miec rozna barwe w zaleznosci od tego iel wypilas plynow wczesniej. powinien byc zoltawy, zloty i klarowny

Hai kochana kolor moczu zalezy od tego ile czego pijesz .. jesli pijesz duzo wody to bedzie jasneijszy a jesli wiecej herbaty to bedzie ciemniejszy ... tak mi kiedys powiedziała kobita w laboratorium bo tez przyszłam z moczem na badanie i miałam najciemniejszy ze wszytkich i sie martwiłam ..
kochana głowka do gory bedzie dobrze zobaczysz !!!

reklama
Nikusia urodziłam w 27 tygodniu... i teraz jak wszyszły takie problemy wszytsko wróciło ten strach jest nie dowytrzymania !! Tyle dobrze że mi te skurcze ustąpiły ale oczywiście biore wszytskie te leki na podtrzymanie i to działa rozkurczowo!! Więc leże leże aż odleżyn dostane !! Jeszcze tak mnie troszke pociesza to że poczułam juz maluszka i kilka razy na dzień czuje jak sie tam wierci .. Szczerze nie myślałam wcześniej że juz tak bardzo kocham to moje dzieciątko !!

Do góry