reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
ja wczoraj byłam na wizycie u gin samo badanie bo usg bede miala 25 wrzesnia ;)juz sie doczekac nie moge

a tak to wszytko ok szyjka ok ,posłuchałam dzidzi serduszka ,zmierzyli mi cisnienie tez ok , waga 1,7kg na plusie od ostatniej wizyty,
witamin jeszcze mam nie brac i dostałam skierowanie na krew i mocz . i to chyba tyle

Świetnie Blondi, że wszystko dobrze :) Serduszko bije i to najcudowniejszy dźwięk pod słońcem :-) Teraz tylko trzeba czekać, żeby ujrzeć maleństwo :)

bardzo chciałam napisać, ale miałam gości!

uffffff

moja dzidzia jest zdrowa - serduszko zdrowe, mózg dobrze rozwinięty, nóżki, rączki są, kręgosłup też ok - jestem bardzo szczęśliwa bo cieszę się że zdrowe - niczego więcej nie pragnęłam.

i już wiemy co rośnie mi w brzuszku! będziemy mieli synka - tak jak czułam od początku, i tak jak wszyscy dookoła mówili:) możemy zabierać się za zakupy!

dziękuję za kciuki! dały efekty! dziś idę na kontrolę do mojej Pani doktor, bo wczoraj miała usg!

Ekstra Dzasti :-) Gratulację syneczka :) Widzę, że jest nas coraz więcej ;-) Najważniejsze, że mały zdrowy, to od razu daje taki pożądany spokój :)

tak marta odzyskałam spokój:)
Katia mamy dwa typy, nie chcę tu zaśmiecać wątku, spotkamy się pewnie na głównym:-)

ja mam dzis spotkanie z polozna, ale tutaj tylko cisnienie i mocz sie bada,moze tetno posluchamy ale to chyba za szybko, i takie t0o wizyty u nas malo stresu:-D

reklama
Do góry