reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Kobietki gratuluję wizyt!
ja dziś mam USG państwowe, więc na dużo nie liczę, niech choś powie ze wszystko dobrze. bo 2 tyg siedziałam w domu, na szczęście plamienia minęły, uff! n
a na poznanie płci się nie nastawiam, choć synek już ciągle pyta, chce wiedzieć, doczekać rodzeństwa się nie może
kiedyś po wizycie, przyjeżdżam do domu, a on czeka w jednej ręce z balonem różowym a w drugiem z niebieskim, napompowanym. i pyta -i co? ico? wymyślił taki plan z babcią i dziadkiem. aż mi go szkoda było że się nie dowiedziałam :(

ale proszę o kciuki :) miałam iśc na 17 ale zmieniłam sobie na 14:10, także odezwę się po wizycie, stresik jak zwykle jest!

reklama
gratuluję udanych wizyt i że maluszki rosną pięknie

ja byłam w środę na wizycie, z maluszkiem wszystko dobrze, ale wstydniś wypiął tyłek na rodziców i nie dało się potwierdzić że na 100 % chłopak więc muszę czekać do 1 paź na kolejną wizytkę

reklama
Dziękuję drogie kobietki za kciuki! pomogły!
Jestem po badaniu USG ale jak to państwowo nie ma czego wymagac i też tak się domyślałam że będzie!
nie znam płci ani wymiarów!
ale dla mnie najważniejsze że dzidzia ma się dobrze i zdrowo, bo po tym plamieniu sie stresowałam
za to pięknie słyszałam serduszko! a co do płci nadal muszę cierpliwie czekać i synek mój starszy też :)

Do góry