reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Sylwia fajnie ze wszystko ok i ze juz pomału kończysz brać leki ;-)

Verita wiec tak jak sie spodziewałas zmienia tylko termin i nic nowego sie nie dowiesz ...

dzis dzowniła ciotka ze obydwie kuzynki mojego m beda miały coreczki , a terminy wszystkie mamy prawie ze jednakowo;-) i ciekawosc ja zżera co bedzie u nas a ja jej mowie ze dziecko a co ma byc :-p hahah

reklama
Verita eee to po co te badania skoro nic się nie dopatrzyły i daty tylko zmieniają ;/

Monila a bo wiesz że rodzina to najbardziej ciekawa: co, dlaczego i kiedy

Verita ekstra wizyta, w zasadzie jakbyś nie poszła to wiedziałabyś to samo ;)
Monila rodzinka to jest coś haha ;-) normalka, że wszyscy chcieliby wiedzieć wszystko.

U mnie też jak tylko pokazałam zdjęcie to się pytali co będzie chociaż wiedzieli że nie chce wiedzieć a koleżanki sobie wymyśliły że pójdą ze mną na badanie zapytają się lekarza co będzie a mi nie powtórzą :-D

Verita to możesz być polozna:-)masz lepsza wiedze niz one
Magdzik i Monila rodzina "musi"wszystko wiedzieć,niestety,szkoda tylko ze najbliżsi potrafią to zrozumieć to dalsza z reguly komentuje

Oj Magdzik ja to bym się nie zgodziła na taki pomysł, bo wiadomo jak to może wyjść przez przypadek...będzie rozmowa a tu nagle padnie na przykład: "Mała/y Cię nie kopie?" I co wtedy? nici z niespodzianki ;) Zresztą domyślam się, że Ty też raczej nie bierzesz takiej opcji pod uwagę. Ale ogólnie fajne to jest jak ktoś taki zaciekawiony haha a tu figa :-D

Ha ha fakt strata czasu i pieniedzy i do tego nie po nosie mi zmaiana terminu bo wiem ze dokladne wyniki sa z tamtego okresu a nie teraz a jak chce cesare to wole planowana niz zeby wszystko sie szybciej zaczelo a w moim wieku to roznie bywa...

reklama
Do góry