reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Verita 3mam mocno kciuki za badanie :)

Elmo gratulacje że będziesz miała syneczka! :)

Magdzik20 super że dostałaś się na te usg i na prawdę podziwiam Ciebie i Monile za wytrwałość bo ja pod tym względem jestem zbyt ciekawska :)

reklama
Elmo gratki! Verita trzymam kciuki podziwiam i ja wytrwałosć! Ja na początku ciazy też nie chciałam wiedzieć a teraz czekam niecierpliwie, żeby już mi powiedział co na USG widzi ;-) A wizyta z USG dopiero 26!!!!

no i ja po wizycie
szyjka dluga i zamknieta,dalej zwolnienie i powoli konczymy dupka i luteine
z maluszkiem wszystko ok,probowalismy podejrzec na 3d ale maluch odwrocil sie plecami i mial nas w nosie

Beti ja mam cichą nadzieję na dziewczynkę bo ja bym chciała tak stroić malutka w różne sukieneczki ale na chłopca też się będę cieszyła :) wszystko okaże wieczorkiem - a słyszałam że w Polsce mało chłopców się rodzi a u nas to faktycznie chłopcy przeważają choć jeszcze nie wszystkie znają płeć więc kto wie :)

beti- też mam wrażenie że jest przewaga płci męskiej na forum:tak:

ciekawe co u mnie będzie, od samego początku brzuchowy maluch zyskał ksywkę "mały Arnoldzik" :-D mam nadzieje że jak będzie córa to się nie obrazi. ;-)
Mi płeć jest kompletnie obojętna i na nic się nastawiam.

Sylwia9 w roczniku mojego syna to przewaga chłopców nawet w przedszkolu panie mówiły że grupy typowo męskie im się trafiają bo dziewczynek mało. Wśród moich znajomych na 8 ciąż w 2010 to 6 to chłopaki:-)

Elmo gratuluję synka :)
Rzeczywiście mali panowie przeważają w naszych brzuszkach :-)
Ja coś czuję, że będzie dziewucha, ale na razie mówię do bebzolka jeszcze różnie (zazwyczaj "Co tam ziomek" :-D). Może już w środę się dowiem.
I też Was podziwiam Monila i Magdzik, bo ja chyba bym jednak nie wytrzymała, ciekawość by mnie zżarła ;)
Sylwia78 świetnie, że wszystko w porządku z maluchem :-)
Sylwia9 i Verita czekamy na wieści po wizytach

reklama
ja juz po usg. 2 razy robili w 2 roznych pokojach bo komputery im siadly, jedna babka po latach przerwy powiedziala co juz wiedzialam czyli popatrzyla na wszystko potem powiedziala ze na jej oko to dziewczynka ale nieoficjalnie bo oni musza czekac do polowkowego. potem druga osoba w drugim pokoju zmienuila date na 7 lutego nic obie nie robiac ze ysg powinno sie robic od 11do 14 tyg i wtedy data byla inna ale co poradzic i ona juz plci nie widziala bidna to moj nie wytrzymal i mowi my juz wiemy ze dziewczynka bo w pl na 12 tyg juz sa w stanie okreslic. mina babki :szok:. ogolnie nic sie nie dowiedzialam oprocz nowego teminu :tak:

Do góry