reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Hej.
Rzadko sie odzywam ale podczytuje.
Ciesze sie ze u was dobrze, za kazdego dzieciaczka mocno trzymam kciuki :tak:

U mnie ok. Na ostatniej wizycie dowiedziałam sie ze bede miala chlopca z czego przyznam bardzo sie ciesze :-) Samopoczucie juz dobre, ulga niesamowita.

Zycze wam duzo zdrówka i usmiechu.
Verita &&& za wizyte.

Pozdrawiam!

Verita trzymam kciuki za wizytę;-)
Elmo gratuluje chłopca! :-)

a mi się wczoraj podczas targów udało dostać na usg 3d widziałam swojego maluszka, lekarze byli bardzo zdziwieni że jak na ten tydzień ciąży ma pięknie rozwinięte serduszko i jeszcze bardziej zszokowani tym że nie chcemy poznać płci dziecka podobno jesteśmy bardzo rzadkim przypadkiem ;-) Niestety zdjęcie są słabe bo maleństwo ułożyło się tak że nie można go było dobrze uchwycić ale już się przyzwyczaiłam bo to nasze 4 usg i za każdym razem lekarze marudzili że nie mogą go zmierzyć bo się kręci :-D

Magdzik super ze dostałąs sia na te usg :-)

u nas tez kazdy sie dziwi ze nie chcemy wiedziec kto mieszka w brzuszku , prawie tak jakby to była jakas zbrodnia ..:-D

Monila Sylwia powiem wam że jak już wyszłam z gabinetu i siedziałam w samochodzie to zaczęła mnie strasznie zżerać ciekawość co to się urodzi tym bardziej że wszyscy obstawiają chłopca a jak bardzo chciałabym dziewuchę ;-) ale wytrawam do końca :-)
Dziś w nocy nawet robiłam sobie jakieś głupie testy z internetu na płeć dziecka:-D ale tak to jest jak w nocy się nie śpi tylko myśli:-D

reklama
Verita - trzymam kciuki!

Elmo- gratuluję synka:-)

Magdzik i Monila - faktycznie to rzadkie że się nie chce wiedzieć, mnie ciekawość zżera i nie wytrzymałabym.:tak:

Do góry