z nadia plamilam z lozyska ale po tygoniu w szpitalu minelo z colinem nie tylko szyjka skrocona a teraz plamie ale nic tu ie daja na to . oni mowia ze jak z lozysa to tak bedzie wiec mam sie na to przygotowac jak sie nie podniesie ze czeka mnie duzo plamienia i tylko tyle
reklama
Daria a masz polskiego gin? Bo tak ciężko się coś dowiedzieć jak nie można się dogadać. Ja jednak domagałabym się bardziej szczegółowych danych...wiadomo, tu chodzi o nasze maluszki.
Kesti odpoczywaj, czasem każdej z nas może trafić się gorszy dzień. Ważne by wypocząć i trzymam kciuki za poprawę nastroju
BB_Anna super! Moje gratulacje Powiem Ci szczerze, że ja tak czuję, że będzie dziewucha, ale cały czas mówię do mojego brzuszka, że jak jest chłopcem to oczywiście kocham go już równie mocno :-) Najważniejsze jest zdrówko
Sylwia9 wiesz co, ja się nie przejmuję tym czekaniem u gin. Przyzwyczaiłam się, gazetka, krzyżóweczka i czas leci
Kesti odpoczywaj, czasem każdej z nas może trafić się gorszy dzień. Ważne by wypocząć i trzymam kciuki za poprawę nastroju
BB_Anna super! Moje gratulacje Powiem Ci szczerze, że ja tak czuję, że będzie dziewucha, ale cały czas mówię do mojego brzuszka, że jak jest chłopcem to oczywiście kocham go już równie mocno :-) Najważniejsze jest zdrówko
Sylwia9 wiesz co, ja się nie przejmuję tym czekaniem u gin. Przyzwyczaiłam się, gazetka, krzyżóweczka i czas leci
edda89
Fanka BB :)
Ja też dziś wstałam lewą nogą . Nie miałam humoru w ogóle. Ostatnio nawet mnie brzuch pobolewa. No ale cuż. Po południu jak tylko przekroczyłam próg gabinetu mojego gina od razu gęba zaczęła mi się cieszyć. A więc chciałam Wam powiedzieć wszem i wobec iż w moim brzuchu zagnieździła się dziewczynka A ja byłam pewna na 90% że to będzie synek a tu proszę. Moje maleństwo waży 139g i mierzy 10,44cm hihi tak się cieszę !!! Powiedział mi , że mam coś z łożyskiem - stąd moje plamienia (nie wiem czy nie chodziło mu o przodujące) ale generalnie duphaston zmniejszył mi do 1 tabletki na dzień a miałam 2 . Dał jeszcze jakieś witaminki i dalej mam leżeć. Wypytałam o długość mojej szyjki bo coraz więcej o tym słyszę, ale powiedział , że mam dłuuugą i mam sie tym nie przejmować. Jutro Wam fotki wrzucę. 1 mam w 3d ale plecami franca się odwróciła (mój lekarz stwierdził że to musi być dziewczyna bo fochami rzuca).
sylwia781122
Edda gratulacje :-)
edda89
Dzięki dziewczyny!!! Ale ta moja mała to grubas Bo czytam że waga w tym okresie wynosi ok 50g. a moja 139 niby chyba jakieś zakłamanie wyszlo albo błąd
reklama