kerna
http://www.lauraziobro.pl
Sylwia no wiesz....jak ginka nie wspomni o posiewie to bardzo narazi ciebie i dzidziusia. Kwestia grzybków czy paciorkowca no musi być wiadoma przecież bo mogą Cie zarazić domacicznie a wtedy to sajgon. Najlepiej wymaz z pochwy i szyjki. Macica ma być jałowa i bez bakterii, w pochwie jest norma kolonie e.coli i takie tam. Jak ginka nie podejdzie do tego profesjonalnie to szczerze zastanów się nad zmianą lekarza. Nie denerwuj się na mnie tylko tak sugeruję. Jak pisałaś w głównym watku o wadze...no jak można cieżarnej nie ważyć! Przecież możesz mieć różne problemy które waga pokaże. Jak u mnie. W 2 tygodnie doszło mi 2 kg. Lekarz sie wystraszył bo to duzo a ja nie jem specjalnie więcej. Podejrzewa zatrzymywanie wody czyli moze się cos tam zaczynać z obrzękami a nie daj Boże z zatruciem..ale tfu tfu aż tak źle nie chcę myśleć. Kochana. Nie chcę straszyc bo każdy i tak ma inaczej. Ale, miej ręke na pulsie
kesti haaaaaaaaa ale mnie rozbawiłaś!!!!!!!!!!!! o masakra ))) No ja sieopalałam podczas zabiegu heh. a potem pamiętam, że jak mnie przerzucili na łóżko do wyjazdu to zaczęłam płakać, bo nie miałam obrąckzi, zdałam ją anestezjolożce przed zabiegiem i zrobiły panikę dziewczyny, że ja histeria i gdzie moja obrączka wszsytko skończyło sie dobrze i ten moment jak mi obrączkę wkładała na palec , ja taka nieprzytomna jeszcze i tak mi sie błogo zrobiło..
kesti haaaaaaaaa ale mnie rozbawiłaś!!!!!!!!!!!! o masakra ))) No ja sieopalałam podczas zabiegu heh. a potem pamiętam, że jak mnie przerzucili na łóżko do wyjazdu to zaczęłam płakać, bo nie miałam obrąckzi, zdałam ją anestezjolożce przed zabiegiem i zrobiły panikę dziewczyny, że ja histeria i gdzie moja obrączka wszsytko skończyło sie dobrze i ten moment jak mi obrączkę wkładała na palec , ja taka nieprzytomna jeszcze i tak mi sie błogo zrobiło..
Ostatnio edytowane przez moderatora: