reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Kurcze, właśnie odebrałam wyniki moczu i cały czas mam liczne bakterie :baffled::baffled::baffled::baffled: Przed oddaniem próbki wzięłam dokładny prysznic, a sikając na chwilę włożyłam tampon, aby wydzielina z pochwy się nie dostała do moczu. Nie wiem skąd te bakterie :baffled: Dbam o higienę, biorę tylko prysznic a nie kąpiel, nie uprawiam seksu... Nie wiem naprawdę co mam jeszcze zrobić :baffled:

A jak u Was z badaniem moczu?

reklama
Katia u mnie jak na razie z moczem jest ok ;-)niezle sie nacudowałas zeby oddac mocz , ja tam zadnego tamponu nie wkładam :-p

a dostałas cos na te bakterie wczesniej ?? ja jem suszona zurawine i pije herbatke zeby na bierzaco sie oczyszczało

Verita ja właśnie piję duuużo wody. Błąd mój jest chyba taki, że często piję smakowe wody, a nie czystą.
Zacznę się zakwaszać. Więcej cytryny, mniej słodkiego. Może pomoże

Dzięki :-)

Monila no własnie nic nie dostałam. Teraz będe się domagać. I zakupię suszoną żurawinę.

myg oj dziewuszke bedziesz miala:) az mi sie lza w oku kreci! gratuluje udanej wizyty!!!!!!!!!

katia jutro lekarz ci cos doradzi z tym moczem. ja nie mam z tym problem a wrecz lekarz ostatnio powiedzial, ze mam idelae wyniki moczu

Myg-gratuluję dziewczynki:-)
Katia-ja miałam liczne bakterie w moczu, ale one dają stan zapalny dopiero wtedy jak jest podwyższona liczba leukocytów-przedostatnio tak miałam-dostałam urosept i wit c 100, później zrobiłam badanie i leukocytów już nie było, ale liczne bakterie pozostały-miałam brać przez 7 dni wit c:blink:

Super, że wieści z wizyt takie optymistyczne :-) Sporo lekarzy na tym etapie też informuje jaka płeć . . . czy mi się wydaje czy mamy przewagę dziewczynek? Co do licznych bakterii to i ja mam ale ginka nie sugeruje, że powinnam się czymś martwić, hmm, chyba muszę poczytać na ten temat i porównać z poprzednimi ciążami :-/

reklama
Do góry