reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Kurcze, właśnie odebrałam wyniki moczu i cały czas mam liczne bakterie :baffled::baffled::baffled::baffled: Przed oddaniem próbki wzięłam dokładny prysznic, a sikając na chwilę włożyłam tampon, aby wydzielina z pochwy się nie dostała do moczu. Nie wiem skąd te bakterie :baffled: Dbam o higienę, biorę tylko prysznic a nie kąpiel, nie uprawiam seksu... Nie wiem naprawdę co mam jeszcze zrobić :baffled:

A jak u Was z badaniem moczu?

reklama
Katia u mnie jak na razie z moczem jest ok ;-)niezle sie nacudowałas zeby oddac mocz , ja tam zadnego tamponu nie wkładam :-p

a dostałas cos na te bakterie wczesniej ?? ja jem suszona zurawine i pije herbatke zeby na bierzaco sie oczyszczało

Verita ja właśnie piję duuużo wody. Błąd mój jest chyba taki, że często piję smakowe wody, a nie czystą.
Zacznę się zakwaszać. Więcej cytryny, mniej słodkiego. Może pomoże

Dzięki :-)

Monila no własnie nic nie dostałam. Teraz będe się domagać. I zakupię suszoną żurawinę.

myg oj dziewuszke bedziesz miala:) az mi sie lza w oku kreci! gratuluje udanej wizyty!!!!!!!!!

katia jutro lekarz ci cos doradzi z tym moczem. ja nie mam z tym problem a wrecz lekarz ostatnio powiedzial, ze mam idelae wyniki moczu

Myg-gratuluję dziewczynki:-)
Katia-ja miałam liczne bakterie w moczu, ale one dają stan zapalny dopiero wtedy jak jest podwyższona liczba leukocytów-przedostatnio tak miałam-dostałam urosept i wit c 100, później zrobiłam badanie i leukocytów już nie było, ale liczne bakterie pozostały-miałam brać przez 7 dni wit c:blink:

Super, że wieści z wizyt takie optymistyczne :-) Sporo lekarzy na tym etapie też informuje jaka płeć . . . czy mi się wydaje czy mamy przewagę dziewczynek? Co do licznych bakterii to i ja mam ale ginka nie sugeruje, że powinnam się czymś martwić, hmm, chyba muszę poczytać na ten temat i porównać z poprzednimi ciążami :-/

reklama
Do góry