reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Katia kochana wyobrazam sobie jakiego strachu dostaliscie ... i tutaj napisze lez i odpoczywaj cały czas :tak: a w Czwartek razem mamy wizyte :tak:

Sylwia9 ja tez za wszystkie badania zlecone przez gina musze płacic

reklama
Ja też nie rozumiem olewatorskiego podejścia do pacjentek:no: W pierwszej ciąży chodziłam do prywatnej kliniki zajmującej się ciążą-lekarz mnie nie pamiętał, nie pracował w żadnym szpitalu, byłam anonimowa, za każdym razem pytał o to samo... Teraz, podobnie jak przy drugiej ciąży chodzę prywatnie do lekarki, która oprócz tego, że ma swój gabinet pracuje również w szpitalu i przyjmuje w przychodni:tak: Super babka-pamięta wszystkie swoje pacjentki (a ma ich niemało), jak coś ją niepokoi dzwoni i konsultuje, mogę do niej zadzwonić w każdej chwili, nawet jak nie odbierze, to zawsze oddzwoni:tak:
Katia-odpoczywaj, żeby te "rewelacje" się nie powtórzyły.
BBAnna-przykro mi, że tak wyszło z Twoją wizytą:sorry2:

Jutro na 10 wizyta :-D Trzymać & żeby fasola się obróciła tak jak trzeba do sprawdzania płci ;-) Bo inaczej nie będzie rezentu urodzinowego dla babci :wściekła/y:

myg a wiec kciuki zacisniete&&&& a ty porozmawiaj dzis z maluszkiem zeby grzecznie pokazał co ma miedzy nozkami :-)

reklama
Do góry