reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Ehhh dziewczyny ja to jednak wiem co pod sercem nosze na 70% MAJA!! :-D
Ma 10,23cm bez nóżek oczywiście i strasznie się dzisiaj wierciła jak mi robił USG :-D
Cytologia pobrana szyjka ok i nawet gin powiedział że mam dobre ciało do rodzenia:crazy: Po zobaczeniu męża doszedł do wniosku że będziemy pilnować żeby dziecko nie było duże, już dawno mu to mówiłam ale teraz zwracamy coraz większą uwage na to :) Mąż mnie uspokaja a ja i tak wiem że to dziewczynka :)
Ogólnie to gin ledwo usg przyłożył już mi powiedział że dziewczyna, ja tam jedynia plamke widziałąm wtedy, dopiero póżniej była bułeczka :tak: Mam nadzieję że nie znajdzie sie tam żaden kikutek za pare miesięcy:-)
Nic zmykam dalej urodzinować :-D

Myg no kochana ale nas wytrzymałas :-) ale na takie wiesci warto było czekac , super ze jest ok dzidzia juz duza , no i gratuluje coreczki ;-) udanej imprezki :-D

No przepraszam że tak długo ale zaraz po wizycie jechałam do mamy kroić wszystko na sałatki idt :-DA teraz wróciłam po męża i znowu jedziemy :tak: A no i za miesiąc mam iść niby do innego lekarza który sie bardziej zna na badania takie prenatalne dostane niby płytke i dowiem sie czy wszystko ok, tylko niewiem czy to ma sens kosztujt to 100zł więcej a płytka po urodzeniu pewnie sie już nie przyda bo będę miała dzidzie na codzień. Ehh co o tym sądzicie?

reklama
Myg kurcze ale nas trzymałaś! :) Jejju ale fajnie że kolejna dziewczynka w naszym gronie będzie! I że wszystko okej! A w ogóle w którym jesteś dokładnie tygodniu ciąży???? Bo z moją pamięcią ostatnio kiepsko ;/

Ale się cieszę że wszystko dobrze! :)

Do góry