reklama
Ehhh dziewczyny ja to jednak wiem co pod sercem nosze na 70% MAJA!!
Ma 10,23cm bez nóżek oczywiście i strasznie się dzisiaj wierciła jak mi robił USG
Cytologia pobrana szyjka ok i nawet gin powiedział że mam dobre ciało do rodzenia Po zobaczeniu męża doszedł do wniosku że będziemy pilnować żeby dziecko nie było duże, już dawno mu to mówiłam ale teraz zwracamy coraz większą uwage na to Mąż mnie uspokaja a ja i tak wiem że to dziewczynka
Ogólnie to gin ledwo usg przyłożył już mi powiedział że dziewczyna, ja tam jedynia plamke widziałąm wtedy, dopiero póżniej była bułeczka Mam nadzieję że nie znajdzie sie tam żaden kikutek za pare miesięcy:-)
Nic zmykam dalej urodzinować
Ma 10,23cm bez nóżek oczywiście i strasznie się dzisiaj wierciła jak mi robił USG
Cytologia pobrana szyjka ok i nawet gin powiedział że mam dobre ciało do rodzenia Po zobaczeniu męża doszedł do wniosku że będziemy pilnować żeby dziecko nie było duże, już dawno mu to mówiłam ale teraz zwracamy coraz większą uwage na to Mąż mnie uspokaja a ja i tak wiem że to dziewczynka
Ogólnie to gin ledwo usg przyłożył już mi powiedział że dziewczyna, ja tam jedynia plamke widziałąm wtedy, dopiero póżniej była bułeczka Mam nadzieję że nie znajdzie sie tam żaden kikutek za pare miesięcy:-)
Nic zmykam dalej urodzinować
No przepraszam że tak długo ale zaraz po wizycie jechałam do mamy kroić wszystko na sałatki idt A teraz wróciłam po męża i znowu jedziemy A no i za miesiąc mam iść niby do innego lekarza który sie bardziej zna na badania takie prenatalne dostane niby płytke i dowiem sie czy wszystko ok, tylko niewiem czy to ma sens kosztujt to 100zł więcej a płytka po urodzeniu pewnie sie już nie przyda bo będę miała dzidzie na codzień. Ehh co o tym sądzicie?
sylwia781122
Fanka BB :)
Myg super ze wizyta udana i gratuluje córeczki a plytka ?u nas często jest odpalana ,najczęściej Szymek kaze sobie wlaczac i opowiadac ze to on i co gdzie ma
reklama
Sylwia9
Fanka BB :)
Myg kurcze ale nas trzymałaś! Jejju ale fajnie że kolejna dziewczynka w naszym gronie będzie! I że wszystko okej! A w ogóle w którym jesteś dokładnie tygodniu ciąży???? Bo z moją pamięcią ostatnio kiepsko ;/
Ale się cieszę że wszystko dobrze!
Ale się cieszę że wszystko dobrze!