reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Beti-super zdjęcie:-) Cieszę się, że wizyta udana:tak:
Hai-co za baba:no: Ja też jestem 1 kg na minusie-zresztą w każdej ciąży chudłam na początku-a moja ginka nic nie mówiła...
Jane-gratuluję wizyty:happy2:
Kasoku-zazdroszczę Ci wczasów:tak: Podobno lepiej jeść owoce bez skórki i pić wodę w butelkach, żeby ustrzec się sraczki:tak:
Daria-ja w poprzednich dwóch ciążach miałam dopochwowo, teraz przez brzuch:tak:

A to moje małe dzieciątko z wizyty z poprzedniego czwartku

a tutaj chyba kolejna dziewczynka ? albo sie myle ;p

reklama
Dziewczyny siedze na dupie od 2 msc jeszcze lipiec przeleciał bo biegałam za remontem i wszystko jakoś leciało szybko ale teraz już zauważam że dosłownie "siedze i nic nie robie". We wtorek mam wizyte i aż się boje wchodzić na wage!! jak będzie +2kg to juz będę kombinować nad jakąs dietką oczywiście zdrową dla maleństwa no i w moim domu nie zagoszczą już słodycze i chipsy.!! Wiem wiem może troche schizuje ale wole to od początku kontrolować puki jeszcze można :zawstydzona/y:

Ale śliczne te wasze maluszki :-) ja mam kolejną wizytę 29-go tym razem co 4 tygodnie nie 3.
Ja miałam genetyczne dopochwowe bo przez brzuch nie było nic widać:-)

Śliczne maleństwa dziewczyny :-D Ja na ostatnim usg byłam z mężem, na początku dzidzia nie chciała się pokazać a później nawet do nas pomachała ;-) teraz też czekam na 4.09 i może powie nam czy chłopak, czy dziewczyna...Ale najważniejsze, żeby zdrowe :-)

dziewczyny śliczne maleństwa :)
ja miałam na początku przez brzuch bo m wszedł ze mną ale potem dopochwowo bo źle było widać.
na ostatniej wizycie mój gin nie widział płci i ja się nie dziwię ... nie było tam nic widać. A nie chcę żeby wróżył i potem były pomyłki. Następną wizytę mam 11.09 i mam nadzieję, że wtedy się dowiemy.

hai ale beznadziejna baba...brak słów...
myg
ja też mam wrażenie że nic nie robię... już zapomniałam jak moje buty do biegania wyglądają :-(

czesc ;-) co do tej baby to ją olewam i juz do niej nie pójdę .. !! Jeszcze zapomniałam dopisać że kazała mi brać duphaston 4 albo 5 razy dziennie bo jak to stwierdziła tego nie przedawkuje !! ;/ szkoda gadać .. jak narazie tego nie wykupiłam bo sie dobrze czuje nic mnie nie boli nie krwawie i z dzidzią ost jak mialam usg było wszystko okej !!

Dziś ide na to usg 3d .. pewnie ten gin mnie tez zbada i chyba przejde do niego na stałe .. dopytam sie go czy mam brac te leki itp ;-) troszke sie stresuje ale mam nadzieje że bedzie wszytsko okej ..

reklama
w minioną środę miałam wizytę :)

na razie wszystko w porządku, maleństwo jest ruchliwe, i rozwija się prawidłowo.
Płci jeszcze nie znam może za 2-3 tyg podczas USG :)

pozdrawiam

Do góry