reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Beti śliczne maleństwo :-) Gratuluje i zazdroszczę .. ;-)

Ja też dziś byłam na wizycie .. i jestem załamana .. fatalna gin miała być niby zmiana na lepsze ale niestety tragedia !!! Krzyczała na mnie że mam ponad 1kg na minusie .. i że nie ważne że brzuch rośnie widicznie gdzieś inndziej chudne .. :-( przebadała mnie tylko i jakbym sie nie upomniała to by mi skierowana na badania nie dała :/ Usg mi nie zrobiła bo niby nie zdrowe i kazała jeść owoce morza :/(wogóle okazała sie jakąś turczynką czy cuś) !! Śmiech na sali !! Musze teraz zmienić jeszcze raz lekarza !!

Jedyne pocieszenie że w pon jade na Usg 3d :-)

reklama
o matko?! a ty mialas miec usg genetyczne czy jak? napisz na nia skarge!!!!!!!!! co za babstzyl:/ a przeciez, ze sie schdnie to sie zdarza!!! a ile wazysz i ile masz wzrostu?

a no ja mam 171 cm wzrostu i ważyłam na początku 58 kg .. teraz waże 56,5 kg .. a brzuch juz widać ..tzn ja widze ;-) poprostu juz nie pójde do tej baby :/

Beti-super zdjęcie:-) Cieszę się, że wizyta udana:tak:
Hai-co za baba:no: Ja też jestem 1 kg na minusie-zresztą w każdej ciąży chudłam na początku-a moja ginka nic nie mówiła...
Jane-gratuluję wizyty:happy2:
Kasoku-zazdroszczę Ci wczasów:tak: Podobno lepiej jeść owoce bez skórki i pić wodę w butelkach, żeby ustrzec się sraczki:tak:
Daria-ja w poprzednich dwóch ciążach miałam dopochwowo, teraz przez brzuch:tak:

A to moje małe dzieciątko z wizyty z poprzedniego czwartku

Załączniki

• 084.jpg
    084.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 83
  • 085.jpg
    085.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 81
  • 086.jpg
    086.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 087.jpg
    087.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 44
Ale macie sliczne babelki:)

Kasoku ja tez slyszalam, zeby nie pic pod zadnym pozorem wody tamtejszej, a jak bedziesz w restauracji to tylko pros o butelkowa, a obejdzie sie bez nieprzyjemnosci.
Hai napisz skarge na ta babe, ja tez jestem jeszcze 4kg na minusie i nikt nie ma prawa krzyczec na ciebie:/

gratuluje udanych wizyt!! :-) wszystkie maluszki są prześliczne :-)
ja swoje spotkanie z maleństwem miałam tydziń temu miał wtedy niecałe 7 cm wszystko w jak najlepszym porządku i kość nosowa i przeziarnosć ok. Szyjka długa zamknięta 4 cm toxo przechodzona krwawień brak no i najważniejsze kosmówka się przykleiła :-)
Mam pytanie do mam które zmieniały lekarza na NfZ bo na razie ze względu na brak mojej pani dr która prowadziła pierwszą ciąże chodziłam do innej w całkiem innej przychodni. No ale Pani dr wróciła za tydzień mam u niej wizytę no i nie wiem czy jak tam do niej pójdę to powinnam mieć xero karty w przychodni do której obecnie chodzę czy oni mi założą nową ? no i czy ew. mogę być pod opieką dwóch ginów ??

reklama
dziewczyny gratuluje udanych wizyt i slicznych maluszkow:-)

Hai co za wstretne babsko z tej ginki :angry: z takimi małpami to na stos :rofl2:

Do góry