reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Kasoku o co się obawiasz?
Byłam w maju spokojnie jadłam wszystko i zero jakiejkolwiek grypy :) Dogadasz sie po rusku nawet po polsku czasami :) Jeśli chodzi o szpitale itd. lepiej sobie spisz adresy, taxówke znajdziesz wszędzie a jak znacie rosyjski to jesteście w raju naprawde!! A lot no to już lot, przeżyjesz :-) My w turcji poczeliśmy życie fasolki na poślubnej :-D Nie ma sie czego bać tylko korzystać póki jeszcze można bo za rok to by było większe szaleństwo lecieć do turcji :)

reklama
Kasoku ty to zawsze jakieś przejścia ze sraka masz:-p dobrze ze masz zielone światlo więc się ciesz i korzystaj. My pod koniec września lecimy ale dopiero na nastepnej wizycie sie dowiem czy nie ma przeciwskazan...póki co nie ma. Maluszek ma juz 6,94 cm. Ruszał się i wiercił caly czas:tak: m był ze mną. Dostalam skierowanie na badania krwi, moczu i na rozyczkę. I dalej wszystko ok. Zmykam spac

Jane jak slowo daje ja to kłopoty ze sraczka mam od dziecka każdy kto mnie zna to potwierdzi, ale zazwyczaj sa to przygody bardzo smnieszne, tylko w danej chwili dla mnie nie bardzo ,wiadomo :baffled:. Ciesze się,ze z twoja dzidzi ok, a kiedy plec???pewnie na następnej wizycie, mi jeszcze mój gin dal nadzieje ,ze w 18-19 tc on sprawdzi kogo tam nosze , jest nadzieja minimalna na dziolszke:tak:

jane super ze wszystko dobrze z dzidziusiem :)

kasoku ja to jeszcze na noc się pośmieje hehe jak nie problemy z kupką to teraz nadmiar :) Nic się Kochana nie stresuj zobaczysz że jak tylko tam dolecicie to zapomnisz o jakiejkolwiek strace <nie wiem jak to sie kurcze odmienia ;> :) Turcja piękna, my ostatnio jak bylismy to tak sie opalilam 'na murzyna' super bylo i bedzie dobrze :) zazdroszcze wakacji :)

Cieszę się, że z Dzieciakami wszystko ok. :-) Niech rosną zdrowo :-)

Jane, tak patrzę na wymiary Twojego Dzidziusia i porównuję z Naszym, to ten Nasz Synek to mały się chyba nie urodzi. Bo na tym samym etapie ciąży (licząc termin z USG) to miał 8,1cm. A patrząc na termin z OM czyli 12tc4dzień to już w ogóle olbrzym :-pNo ale my z Mężem jesteśmy wysocy, więc nie powinno nas to dziwić.

Kasoku super, że lecicie na wakacje. My w kwietniu byliśmy w Egipcie i też miałam takie obawy jak Ty :-p Skorzystaliśmy z rad Rosjan i codziennie przed śniadaniem piliśmy kieliszek wódki :-p No i generalnie leżąc nad basenami cały czas piliśmy coś z alkoholem. Jak patologia jakaś :-p:-pTo niby zabija te bakterie :-pNo ale w Twoim przypadku alkohol odpada. Słyszałam, że niektórzy piją wygazowaną colę i to też niby pomaga.
Dobrze będzie :-) Odpoczywaj, ciesz się słońcem i przywieź super fotencje :-)

reklama
Jane super ze jest wporzadku:-) i oby tak dalej :tak:

Kasoku wiec malenka nadzieja zawsze jest ;-)

a moj mezus meczy mnie ze on chce znac płec maluszka zeby sie przygotowac ewentualnie na coreczke:-pbo jemu marzy sie drugi synus ;-)

chyba poprosze lekarza zeby mi na karteczce napisał :-p no tak ale jesli to synus to mezus bedzie cały happy i juz sie domysle sama ;-) ajj ten moj uparty mezulek

Do góry