reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
oj tam kilka miesiecy hahaha ale nie musze zmieniac wszystkich blednych postow?
Witamy się po wizycie. Maja ma uwaga 2,3 kg i jak urodzi sie terminowo to gin zapowiedział około 4kg teraz mamy 32tc
Z optymistycznych rzeczy to szyjka bez zmian na te skurcze mam brać magnez. Młoda ułożona do wyjścia, dalej ma rączke na twarzy, w sensie sobie paluszki ssie i czasami ręce ma na wzór fuck you ale nie stawia palca
Dalej mam sie nastawiać na styczeń i na ktg też ide w styczniu na początku ;-)
Z optymistycznych rzeczy to szyjka bez zmian na te skurcze mam brać magnez. Młoda ułożona do wyjścia, dalej ma rączke na twarzy, w sensie sobie paluszki ssie i czasami ręce ma na wzór fuck you ale nie stawia palca
Dalej mam sie nastawiać na styczeń i na ktg też ide w styczniu na początku ;-)
Selerowa
Myg:-) ważne by była zdrowa, a że trochę większa? Nic strasznego dziecko powyżej 4 kg:-)
Ja jutro mam usg i już się nie mogę doczekać:-)
Ja jutro mam usg i już się nie mogę doczekać:-)
Magdalena0713
Witajcie! Ja dzisiaj miałam wizytę na NFZ i okazało się, że wykorzystali już wszystkie punkty z kontraktu i lekarz wypisywał tylko L4 A ja miałam mieć dzisiaj USG i badania zlecane, a tu du... blada. Jak chce to morfologię i mocz mogę sobie iść na własny koszt, a o wymaz GBS się upomniałam i mam przyjść na pobranie 2 stycznia 2014...
Aż się zastanawiam czy nie pójść prywatnie na wizytę, bo ostatnią "kompleksową" miałam 14.11 :-(
Aż się zastanawiam czy nie pójść prywatnie na wizytę, bo ostatnią "kompleksową" miałam 14.11 :-(
edda89
myg to papuśna ta Twoja mała Dobrze, że się tam u Ciebie nic nie pogarsza.
Magdalena0713 to chyba jakiś żart. Masakra!! Człowiek płaci miesięcznie niemałe składki a Cie tak potraktują... to się w pale nie mieści. Idź dziewczyno prywatnie. Ja bym przynajmniej tak zrobiła dla świętego spokoju.
Magdalena0713 to chyba jakiś żart. Masakra!! Człowiek płaci miesięcznie niemałe składki a Cie tak potraktują... to się w pale nie mieści. Idź dziewczyno prywatnie. Ja bym przynajmniej tak zrobiła dla świętego spokoju.
a mnie to jakos nie dziwi bo jest koniec roku i wszedzie sa limity wyczerpane niestety ...jedyne wyjscie to pojsc prywatnie a mocz i morfologia na włąsny koszt to tez nie jest jakas strasznie duza kasa bo sam mocz to ok 9zł a morfologia 10zł nie duza kasa a juz wynik jest
Myg duza ta twoja dziewczynka:-) a ile wazyła w 30tc??
Myg duza ta twoja dziewczynka:-) a ile wazyła w 30tc??
reklama
Magdalena0713
Właśnie tak myślę, że chyba jednak się wybiorę prywatnie do mojego gina, bo jakoś tak bez sensu i trochę straszno czekać prawie miesiąc... A mocz i morfologię i tak miałam sobie zrobić, bo trochę mi ostatnio brakuje sił...i zastanawiam się czy to nie początek anemii...