reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Verita dobrze ze z malutką okej, no i pewnie już tak zostanie ułożona do porodu, a pisałas że dziwnie Cię kopie czyli jak??

Witamy się po wizycie. Maja ma uwaga 2,3 kg i jak urodzi sie terminowo to gin zapowiedział około 4kg :no: teraz mamy 32tc
Z optymistycznych rzeczy to szyjka bez zmian na te skurcze mam brać magnez. Młoda ułożona do wyjścia, dalej ma rączke na twarzy, w sensie sobie paluszki ssie :tak: i czasami ręce ma na wzór fuck you ale nie stawia palca :cool:
Dalej mam sie nastawiać na styczeń i na ktg też ide w styczniu na początku ;-)

Witajcie! Ja dzisiaj miałam wizytę na NFZ i okazało się, że wykorzystali już wszystkie punkty z kontraktu i lekarz wypisywał tylko L4:angry::baffled: A ja miałam mieć dzisiaj USG i badania zlecane, a tu du... blada. Jak chce to morfologię i mocz mogę sobie iść na własny koszt, a o wymaz GBS się upomniałam i mam przyjść na pobranie 2 stycznia 2014...
Aż się zastanawiam czy nie pójść prywatnie na wizytę, bo ostatnią "kompleksową" miałam 14.11 :-(

Myg ale masz dużą małą :-) Super, ważne, że zdrowia :tak:
Magdalena ja nie rozumiem co się w tym kraju dzieje...To porażka w ten sposób ludzi traktować. I weź tu się kobieto nie stresuj...

myg to papuśna ta Twoja mała :):) Dobrze, że się tam u Ciebie nic nie pogarsza.
Magdalena0713 to chyba jakiś żart. Masakra!! Człowiek płaci miesięcznie niemałe składki a Cie tak potraktują... to się w pale nie mieści. Idź dziewczyno prywatnie. Ja bym przynajmniej tak zrobiła dla świętego spokoju.

a mnie to jakos nie dziwi bo jest koniec roku i wszedzie sa limity wyczerpane niestety ...jedyne wyjscie to pojsc prywatnie :-D a mocz i morfologia na włąsny koszt to tez nie jest jakas strasznie duza kasa bo sam mocz to ok 9zł a morfologia 10zł :-D nie duza kasa a juz wynik jest :tak:

Myg duza ta twoja dziewczynka:-) a ile wazyła w 30tc??

reklama
Właśnie tak myślę, że chyba jednak się wybiorę prywatnie do mojego gina, bo jakoś tak bez sensu i trochę straszno czekać prawie miesiąc... A mocz i morfologię i tak miałam sobie zrobić, bo trochę mi ostatnio brakuje sił...i zastanawiam się czy to nie początek anemii...:baffled:

Do góry