reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Magdzik, ja bym nie wytrzymała. I nie dlatego, że nastawiałam się na córkę czy syna, ale tak po prostu z babskiej ciekawości:-)

Edda, bom i ja pulchniutka:-) :-) :-) ale póki co nadal 2 kg na minusie, odjąć od tego wagę dziecka, wody płodowe i łożysko to pewnie by było i z 6:-) Młody szaleje:-) jeszcze nie wrócił do swojego ulubionego położenia, wali po żołądku i pęcherzu:-)

Karolina, dopiero co robiłam test, a tu trzeba torby pakować:-) :-) :-) i bardzo dobrze:-)

Bardzo dobrze:-):-) ciesze sie, ze tak nas duzo dotrwalo do tego momentu i teraz bedziemy tylko sie chwalic maluszkami a pozniej bedziemy tracic te wstretne kilogramy:-):-D

Ja tam się kilogramami noe przejmuje zawsze jakoś sie ich pozbyć można. Byle dzidzia byla zdrowa. Mysle ze przed wakacjami zacznę działać ale z 2 maluszkow i wózkiem ok 30 kilogramowym to myślę ze szybko pojdzie spalanie boczkow

12345_3.jpgMaluszek przesyla formulowym ciotkom usmiech:)))

Załączniki

• 12345_3.jpg
    12345_3.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry