reklama
mama i siostra ciagle mi mowia ze mam duzo wiekszy brzuch niz w tamtych ciazach ze z nadia do poroadu mialam mniejszy;/ a dziecko tak mnie caly czas kopie i tak wszystko dokladnie czuje ze szok;/ w pasie mam 86 a przy colinie to ja 90 chyba mialam przy porodzie ;/ ale licze ze to pomylka i dziecko nie bedzie wieksze niz 3500 ja co chwile kaszlalam moze cos nie tak poszlo przy pomiarach ;/
a co do witamin dodam ze do 17 tygodnia btalam tylko kwas a jak rzyjechalam do polski to sobie kupilam te tabletki i je bralam wlasnie od 18 i nagle dziecko zaczelo takie duze sie robic;/ a predzej ciagle byla roznica 4 tygodnie (mniejsze )
a wymiay niby ok oprócz bpd
BPD 86,6
FOD/KU 97,2
ATD 92,5
APD/AU 252,6
FL 60,
a co do witamin dodam ze do 17 tygodnia btalam tylko kwas a jak rzyjechalam do polski to sobie kupilam te tabletki i je bralam wlasnie od 18 i nagle dziecko zaczelo takie duze sie robic;/ a predzej ciagle byla roznica 4 tygodnie (mniejsze )
a wymiay niby ok oprócz bpd
BPD 86,6
FOD/KU 97,2
ATD 92,5
APD/AU 252,6
FL 60,
Ostatnia edycja:
edda89
Fanka BB :)
Verita to dobrze, że dobrze
Selerowa
Verita:-) super:-) :-) :-)
Karolina1987W
Vernita dobre wiesci))
Daria ja od początku biorę femibion i wcześniej mówili mi, że mam duże dziecko, a teraz już myślę, że raczej w normie. Zresztą to raczej nie zależy od tego, może po prostu tak ma być i już ;-)
Verita dobrze, że wszystko ok :-):-)
Verita dobrze, że wszystko ok :-):-)
edda89
Karolina1987W czemu piszesz do Verity Vernita? Już któryś raz zauważyłam. Z tym wiąże się jakaś historia ? Czy jako :-)
reklama
Karolina1987W
Karolina1987W czemu piszesz do Verity Vernita? Już któryś raz zauważyłam. Z tym wiąże się jakaś historia ? Czy jako :-)
hahaha dzieki za tego posta bo wlasnie mi uswiadomilas, ze robie bląd. ja od poczatku jak jestem na tym forum bylam przekonana, ze Verita to Vernita:/
Verita mam nadzieje, ze sie nie gniewasz