reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Edda super wiesci :-D nooo ciekawe co by mi twoj gin powiedział jak moj mały w 30tc wazył 1900g ;-) teraz juz pewnie ma o wiele wiecej ;-) trza było mu powiedzieć ze to dobrze ze małą ma piekna wage :-p

ja termin mam znowu na 1 lutego wiec całkiem mozliwe ze spotakmy sie na porodówce :-p
az ciekawa jestem ile moj bedzie ważył za tydzien :rofl2:

Monila czyli Twój mały rośnie tak jak moja. Też wg okresu jestem teraz w 30tc. Jak tak dalej pójdzie to moja mała będzie ważyć ponad 4kg. Pewnie doktorek chce uniknąć cesarki :) No dobra już postaram się ograniczyć te słodkie i zobaczymy co z tego będzie. Następna wizyta 31.12. :)

Ostatnia edycja:
Ja nie wierze w ta wage podawana przez usg, moja siostra w 36tyg ciazy miala ponoc malenstwo 3600g a urodzil sie 4,5kg wiec watpie, ze urosl tyle przez 4 tyg:/

Ja juz tez po wizycie. Z mała wszystko ok, wazy ok 1500g. przeplywy oki. wypieta pupą, twarzyczka w str pleców, więc nie widać jej, usg 3D nie będzie widać nic. Nie ma sensu robic.?Ułożona miednicowo. Kolejna wizyta 7.01

Eve super wiesci :tak:

Edda masz racje te usg troszke zakłąmuje ale nie ma tam az takiej duzej roznicy wiec trzeba brac to z przymrużeniem oka :-D no u mnie gin niby tez chce uniknac cc ale powiedział ze jak mały bedize miał ponad 4kg to nie ma sensu mnie meczyc tylko cc ... bo tez wiadomo bedzie sie bał o poprzednie ciecie ...

mi leci juz 32 :-D wiec oby tak dalej ;-) a wizyta za tydzien we wtorek

Eve dobre nowinki i powiem Ci, ze ja tez sie zastanawiam czy zobacze buzke na 3d bo ide w niedziele i wiem tylko tyle, ze maluch jest glowka w dol ale nie wiem czy plecki pokarze czy buziaka:)

reklama
edda ja teraz ide 17 ;-) i od wczesniejszej wizyty to bedzie 3 tygodnie :-) ale całkiem mozliwe ze teraz jak przyjde to tez kaze mi przyjsc wczesnije ... tak to jest ze na koncówce ciazy chodzi sie czesciej nawet co 2 tygodnie , to zalezy od lekarza

Do góry