reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
W tej ciazy mam szew profilaktyczniie bo w pierwszej w 23tyg cora mii sie zaczela rodzi ale zatrzymali porod do 37 38mm to jest dobra szyjka bez paniki

Magdulajtka ja mam 3cm szyjki i lekarz mówi ze okej ;-) tez mam założony szew - profilaktycznie ;-) Taka sama sytuacja jak u Ciebie tylko za późno.

Ja mam na 20.45 dzisiaj usg więc dowiem się co tam u małej ;-)

Myg, super, że wszystko ok! Wiedziałam, że będzie dobrze:-)
Karolina1987W, ja też mam niskie ciśnienie. U mnie najczęściej jest 90/60, ale zdarzało się niższe i tragedii w tym nie ma. Gorzej jest jak ma się za wysokie. Też miałam zalecenie, żeby wody więcej pić.

My już po wizycie. Ogólnie to wszystko na szczęście bez zmian, czyli jest dobrze. szyjka nadal ma 29mm i się nie skróciła przez dwa tyg, więc ok

Myg super że wszystko ok! życzę żebyś dotrwała jak najdłużej:-)
Elmo Piękny Michaś ;-)
Patrycja89 śliczne zdjęcie małej Ali ;-)
Magdulajtka super że szyjka się wydłużyła :tak:

tak piszecie o tych szyjkach i ja niby usg nie miałam ( idę dopiero 13) ale z tego co widziałam to lekarka w karcie wpisywała że moja szyjka ma 2 cm to nie za mało trochę? no ale z drugiej strony chwaliła mnie że szyjka twarda i zamknięta więc pewnie nie ma co się martwić ;-)

gabi jak jest szyjka dobra to mi lekarz tez nie mowi ale jak mi sie skraca wtedy mowi i wpisuje w karte ;-)ja mam 2,4 izakaz noszenia nawet reklamowki wiec czuje ze napewno sie skrocila albo i rozwarcie sie zrobilo ;/

reklama
Do góry