reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Gin razem ze mną się cieszył jak małe dziecko :-DBo po tym odstawieniu fenotyrolu to różne rzeczy mogły się dziać a tu prosze :-p Wiadomka że im póżniej tym lepiej ale styczeń to i tak długo jak na to co mówił niecały miesiąc temu. Wtedy to miałam do połowy grudnia pociągnąć :tak:

agasim a jak tam u ciebie ?:>

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki.
Czasem was podczytuje i widze ze dobrze sie macie i wasze maluszki rosna jak na drozdzach :tak: I fajnie.

U mnie dobrze. Kilka dni temu robilam badania i mialam wizyte. Malec wazyl 1250, ja mam juz 10 kg na plusie ale kompletnie sie tym nie przejmuje. Narazie ide łeb w łeb z pierwsza ciaza wiec pewnie dobije do 15 kg :)
Juz przezywam poród i sni mi sie po nocach :( Czeka mnie druga cesarka, nie boje sie samego cc nawet wole, boje sie ze mnie znow akcja porodowa zaskoczy... Czas niesamowicie leci i zaraz trzeba bedzie sie z tym zmierzyc.
Kibicuje wam goraco i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki.
Pozdrawiam.
A oto moj wyśniony Michaś

Elmo2 śliczny maluszek :)

A oto moja Alicja:
IMG_0031.jpg

Dziś na wizycie miała 1350g. Mi dokuczają twardnienia brzucha, lekarz powiedział że to jeszcze trochę za wcześnie. Na szczęście szyjka 3,5cm zamknięta. Mówił, że by mi przepisał ten lek Fenoterol, ale wycofali i nie ma zamiennika :/ Mam brać nospe 2x/dz. i scopolan 3x/dz., no i dużo leżeć :/ Ciekawe jak przy trzylatku..?

Załączniki

• IMG_0031.jpg
    IMG_0031.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 67
Patrycja weż sobie magnez jeszcze w tabletkach, jak mi brzuch twardniał to nawet 6na dzień brałam ale przestawał twardnieć, no i oszczędzaj się :)

Hej:)
Mi tez sie brzuch napina, jak tylko przejde sie kawalek to juz czuje twardnienie
Bylam w pon u poloznej, mierzyla mi cisnienie i stwierdzila, ze moze ma malo pije wody:/ (100/60)Mam mierzyc cisnienie rano i wieczorem i zapisywac w zeszycie. W nastepny piatek znow wizyta
Przed ciaza tez mialam nizsze cisnienie wiec mnie to teraz nie dziwi tylko martwie sie czy maluszkowi nie zaszkodzi

Ostatnia edycja:
Elmo, Patrycja śliczne maluszki :-)
Elmo Ty już chociaż wiesz mniej więcej czego masz się spodziewać, a pierworódki mają dopiero strach przed nieznanym ;-)
Karolina to zostało pić więcej wody, mierzyć ciśnienie i być dobrej myśli :tak:

No i ja w koncu po usg szyjka mi sie wydluzyla z 38 do 45 mm wiec szew szyjkowy zadzialal pieknie oczywiscie plus lezenie juz .oge po troszku sie ruszac wiec
ciesze sie jak dziecko maly wazy 1500g+|-100g i z z wymiarow ma 30t1d a z miesiaczki 28,4 ale tak naprawde to ta pierwsza data bardziej prawdopodobna zreszta od poczatku ciazy 1,5tyg roznicy jest.

reklama
Do góry