reklama
Veritka 6 kg ??? o matko toz to kolos :-) no tak ale jak problemy z cukrzyca to dziecko takie duze moze byc ;-) u mnie na szczescie cukrzycy nie ma a i tak waga duza ale moze potem bedzie juz mniej przybierac na wadze ;-) ojjj tez tak mysle ze moze z jakies 5 kg odrazu po porodzie nam spadnie
Hej dziewczyny! Ja jutro mam wizytę i strasznie się stresuję, czy wszystko będzie tak, jak było, czy gorzej. Mam nadzieję optymistyczną, że gorzej już być nie może;-). Dwa tygodnie przeżyliśmy, to mam nadzieję, że jeszcze i 10 damy radę. Dużo leżę, biorę leki i odliczam czas. Oby do przodu. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące &&&&&
Agasim ja też mam dzisiaj wizyte i sram w gacie Na 15,15 moja także poprosze o &&.
Relacje bardzo możliwe że dopiero wieczorem bo jak nic sie drastycznie nie porogszyło to jade na obiad do mamusi ;-)
§§§§§
Wróciłam, byłam u mamusi Szyjka i rozwarcie bez zmian:-) Młoda dalej z ręką na buzi-od 20tyg ma ją na tej buzi i ani jednego zdjęcia wyrażnego waży około 1,5kg i gin powiedział że od nowego roku moge rodzić i już zapowiedział że 1stycznia ma dyżur bo tak mi wypada 35tyd. Anemi niema, żelazo wporządku, mocz super nic tylko musze zacząc prać te ciuszki i ruszyć na ostatnie zakupy :-)
reklama