reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Może być 4 kilo mojej mamy kuzynka urodzila syna ok 6 kilo mial ale coś z cukrzycą tam było.
Ciekawe ile nam spadnie zaraz po porodzie jak dzieci takie duże mam nadzieję chociaż 5 kilo B-)

Veritka 6 kg ??? o matko toz to kolos :-) no tak ale jak problemy z cukrzyca to dziecko takie duze moze byc ;-) u mnie na szczescie cukrzycy nie ma a i tak waga duza :-p ale moze potem bedzie juz mniej przybierac na wadze ;-) ojjj tez tak mysle ze moze z jakies 5 kg odrazu po porodzie nam spadnie :-D

Hej dziewczyny! Ja jutro mam wizytę i strasznie się stresuję, czy wszystko będzie tak, jak było, czy gorzej. Mam nadzieję optymistyczną, że gorzej już być nie może;-). Dwa tygodnie przeżyliśmy, to mam nadzieję, że jeszcze i 10 damy radę. Dużo leżę, biorę leki i odliczam czas. Oby do przodu. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące &&&&&

Agasim ja też mam dzisiaj wizyte i sram w gacie :sorry: Na 15,15 moja także poprosze o &&.
Relacje bardzo możliwe że dopiero wieczorem bo jak nic sie drastycznie nie porogszyło to jade na obiad do mamusi ;-)

Wróciłam, byłam u mamusi :-D Szyjka i rozwarcie bez zmian:-) Młoda dalej z ręką na buzi-od 20tyg ma ją na tej buzi i ani jednego zdjęcia wyrażnego :-p waży około 1,5kg i gin powiedział że od nowego roku moge rodzić i już zapowiedział że 1stycznia ma dyżur :-p bo tak mi wypada 35tyd. Anemi niema, żelazo wporządku, mocz super nic tylko musze zacząc prać te ciuszki i ruszyć na ostatnie zakupy :-)

reklama
Do góry