reklama
Selerowa
Fanka BB :)
gabi na czczo 103, po godzinie 229, po 2 godzinach 179 - już ta pierwsza wartość nie jest prawidłowa
Dzięki Kobiety :-) Już zapisałam się na Starynkiewicza na czwartek. Glukometr już załatwiłam.
Próbuję szukać pozytywów, ale jest ciężko - może tylko to, że schudnę jeszcze? No i wiem, że po porodzie muszę wziąć się za siebie i zrzucić trochę kg
Dzięki Kobiety :-) Już zapisałam się na Starynkiewicza na czwartek. Glukometr już załatwiłam.
Próbuję szukać pozytywów, ale jest ciężko - może tylko to, że schudnę jeszcze? No i wiem, że po porodzie muszę wziąć się za siebie i zrzucić trochę kg
madzioludek
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy to możliwe żebym słabo czuła ruchy Maleństwa? Chyba jestem głupia, ale nie potrafię ich rozpoznać. A to moja pierwsza ciąża i strasznie się stresuje czy wszystko ok. Mam łożysko na przedniej ścianie i to też podobno może mieć wpływ na odczuwane ruchy. Jutro idę do lekarza i na pewno będę miała badane tętno dziecka... Mam nadzieję że jutro wszystko się wyjaśni, bo już zaczynam się stresować :-(
sylwia781122
madzioludek może tak być a jeszcze lozysko na przedniej scianie podobno powoduje ze słabiej się czuje ruchy, powiedz lekarzowi o swoich obawach ale mysle ze spokojnie możesz spac:-)
Selerowa współczuję cukrzycy :-/ rzeczywiście wysokie wyniki cukru, ale jakoś to musisz przetrwać ;-)
Madzioludek no niby tak jest że czasem można późńo odczuwać ruchy płodu, ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale moja to mnie molestuje swoimi kopniakami od 17-go tygodnia regularnie, ale u każdej jest inaczej.
Madzioludek no niby tak jest że czasem można późńo odczuwać ruchy płodu, ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale moja to mnie molestuje swoimi kopniakami od 17-go tygodnia regularnie, ale u każdej jest inaczej.
Karolina1987W
Modzioludek trzymam kciuki za wizyte i mam nadzieje, ze wszystko dobrze To napewno wina tego łożyska))
reklama
Moja wizyta u lekarza bez fajerwerków.
Był wywiad, rozmowa itp
Później szybkie USG żeby posłuchać serducha i wszystko
Mój chłopiec ułożył się już główką w dól.
Za 2 tygodnie gdzieś mam się umówić na trzecie ważne USG (w 30 tygodniu).
Był wywiad, rozmowa itp
Później szybkie USG żeby posłuchać serducha i wszystko
Mój chłopiec ułożył się już główką w dól.
Za 2 tygodnie gdzieś mam się umówić na trzecie ważne USG (w 30 tygodniu).