reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
gabi na czczo 103, po godzinie 229, po 2 godzinach 179 - już ta pierwsza wartość nie jest prawidłowa

Dzięki Kobiety :-) Już zapisałam się na Starynkiewicza na czwartek. Glukometr już załatwiłam.

Próbuję szukać pozytywów, ale jest ciężko - może tylko to, że schudnę jeszcze? No i wiem, że po porodzie muszę wziąć się za siebie i zrzucić trochę kg

Selerowa będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Mnie też czeka to badanie nie długo i jestem ciekawa co tam wyjdzie bo ja jestem słodyczomaniakiem ;-)

Dziewczyny czy to możliwe żebym słabo czuła ruchy Maleństwa? Chyba jestem głupia, ale nie potrafię ich rozpoznać. A to moja pierwsza ciąża i strasznie się stresuje czy wszystko ok. Mam łożysko na przedniej ścianie i to też podobno może mieć wpływ na odczuwane ruchy. Jutro idę do lekarza i na pewno będę miała badane tętno dziecka... Mam nadzieję że jutro wszystko się wyjaśni, bo już zaczynam się stresować :-(

madzioludek może tak być a jeszcze lozysko na przedniej scianie podobno powoduje ze słabiej się czuje ruchy, powiedz lekarzowi o swoich obawach ale mysle ze spokojnie możesz spac:-)

Selerowa współczuję cukrzycy :-/ rzeczywiście wysokie wyniki cukru, ale jakoś to musisz przetrwać ;-)
Madzioludek no niby tak jest że czasem można późńo odczuwać ruchy płodu, ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale moja to mnie molestuje swoimi kopniakami od 17-go tygodnia regularnie, ale u każdej jest inaczej.

reklama
Moja wizyta u lekarza bez fajerwerków.
Był wywiad, rozmowa itp
Później szybkie USG żeby posłuchać serducha i wszystko :)
Mój chłopiec ułożył się już główką w dól.
Za 2 tygodnie gdzieś mam się umówić na trzecie ważne USG (w 30 tygodniu).

Do góry