reklama
edda89
Fanka BB :)
Marta piękna Dzidzia!! Boże jak ta technika idzie do przodu. Nasze mamy pewnie nawet ani razu USG nie miały robionego, płci nie znały a my już możemy zobaczyć twarzyczki naszych kruszynek!! Co będzie za 20 lat???
Karolina1987W
Przecudny bobasek, a jakie zdjecie wyrazne, super pamiatka)
Dzięki dziewczyny :-) Ja aż się napatrzeć nie mogę ;-)
Edda przypomniała mi się po tym co napisałaś historia jak moja mama przywitała mnie na świecie. W związku z tym, że mam starszą siostrę myślała, że drugi będzie chłopak. No i gdy mnie urodziła położna mówi "Ma pani dziewczynkę", a ona na to "Kur.wa miał być chłopiec" To tak a propos braku badań. Aha no i żeby nie było, mama mnie kocha haha :-)
Edda przypomniała mi się po tym co napisałaś historia jak moja mama przywitała mnie na świecie. W związku z tym, że mam starszą siostrę myślała, że drugi będzie chłopak. No i gdy mnie urodziła położna mówi "Ma pani dziewczynkę", a ona na to "Kur.wa miał być chłopiec" To tak a propos braku badań. Aha no i żeby nie było, mama mnie kocha haha :-)
Sylwia9
Marta co za historia z mamą hehe Moja też nie raz opowiadała że zawszę się zastanawiali co będzie, czy chłopiec czy dziewczynka, ale może dlatego kiedyś tyle tych różowych i niebieskich ciuszków nie było tylko bardziej uniwersalne ;-)
Bynajmniej ja nie mam żadnego zdjecia jako niemowlak w różowym ciuszku ;-)
Bynajmniej ja nie mam żadnego zdjecia jako niemowlak w różowym ciuszku ;-)
reklama
magdulajtka
Majowe mamy'09