reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

I my już po usg połówkowym. Maleństwo zmierzone i zważone.. Jako, że oboje z mężem mamy problemy z sercem dzidzia została dokładnie przebadana pod tym kątem i jest wszystko ok.. No i prawdopodobnie to dziewczynka, chociaż lekarz na 100% nie chciał nam powiedzieć, bo Maleństwo nie posłuchało mamusi i ułożyło się nie tak jak trzeba ;)

reklama
Witam :)

Dawno mnie tu nie było .. a to wszystko za sprawką mojego Nikosia ponieważ wyladował w szpitalu .. i troche strachu sie najadłam .. ale juz jestem i nadrabiam wszytskie posty ;-) a więc i ja jestem po wizycie połówkowej :-) moja szyjka może sie nie wydłuzyła ale sie też nie skróciła jest twarda , krążek dobrze ją przyblokował , brzuch juz mi tak nie twardnieje oczywiście dalej biore fenoterol i leże ale dam rade :tak: Z dzidzią wszytsko okej .. zdrowy piękny chłopczyk ;-) waży juz 382 gramy a mierzy 20 cm :-) Mąż oczywiście dumny że znowu syna spłodził ha ha ha :-) wyniki ..posiewy itp wszytsko mam idealne , więc podsumowując ryzyko wcześniejszego porodu sie zmiejszyło !! Jestem bardzo szczęśliwa :-)

Oczywiście ciesze się również z Wami i Waszymi pozytywnymi wieściami :*:*:*

DSC04228.jpg zdjęcie mojego synusia :) troche nie wyraźne ..ponieważ jest to zdj zdjecia ;-)

Załączniki

• DSC04228.jpg
    DSC04228.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 51
Hai dobrze ze z małym juz jets wporzadku , super wiesci :-D bardzo sie ciesze ze wsio idzie u Ciebie tak dobrze ;-) sliczny maluszek ;-)

Monila super że z synkiem ok ;-)
Madzioludek gratuluje udanej wizyty :-)
Hai super że z synkiem już jest dobrze no i piękne zdjęcie ;-)

Moja wizyta dopiero 30.10 a ja już się doczekać nie mogę ;-)

reklama
Witam, witam - do grona lutowych poznanych płci maleństw dołącza moja CÓRCIA - która jest dla nas mega zaskoczeniem, bo byłam pewna ze siedzi tam chłopak i to on daje mamusi tak popalić! a tu masz :) szok, wielki szok!

Oto dowód :)

20131014_105900.jpg

Załączniki

• 20131014_105900.jpg
    20131014_105900.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Do góry