reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Monila oooo to super, czyli chodzisz do dr-a D? Ja też leżałam już w Mikołowie ale na ginekologii i jakoś mi nie przypadł do gustu, aczkolwiek pewnie dla swoich klientek jest inny :) Na kiedy masz termin porodu ? Może rzeczywiście będziemy razem rodzić :) A gdzie on w ogóle przyjmuje prywatnie ?

reklama
ta chodze do dr. D :-) haha u mnie teraz na prenatalnych termin przesunoł sie z 11 lutego na 4 ;-) kto wie moze sie tam spotkamy:-) prywatnie przyjmuje w tychach ;-) ja tam do niego nie mam zadnych zastrzeżeń jest wprzadku dba o mnie i o maluszka a dla mnie to najwazniejsze ;-)wiadomo swoje pacjentki kazdy lekarz przyjmuje lepiej ;-)

Ostatnia edycja:
Monila ja miałam termin na 08.02. teraz znowu z powrotem wskoczyło mi na 13.02. ale kto wie, kto wie :)

Miałam dziś połówkowe, moja Smerfetka jest całkowicie zdrowa. Serduszko - ok, kręgosłup - ok, żołądek - ok, wodogłowia brak, generalnie wszystko w jak najlepszym porządku :) Mała waży niecałe 400g. Dalej mam brać żelazo. Na nast. wizytę tylko zrobić sobie badanie moczu. 6,5kg już mnie jest więcej. Trzeba skończyć ze słodyczami :):)

Edda super wiesci :-) wiesz ja mysle ze ten termin 11 luty jest bardziej wiarygodny u mnie ;-) haha ale mały i tak wyjdzie kiedy bedzie chciał ;-) moze gdzies po srodku naszych terminow sie spotkamy:-D fajnie by było :-p

ja z pierwszego USG termin na 12 lutego mialam, a pierwsze usg robione w 12tyg, z miesiaczki nie znam terminu bo nie mialam jej kilka msc przed ciaza.... A na polowkowym termin liczony byl na 2.02.... czyli 10dni szybciej...ale te polowkowe sa nieklarowne, wiec trzymam sie 12lutego:)

Hej dziewczyny, ciesze się,ze wszystko z waszymi maluchami ok, przepraszam, ale nie nadrobię kilkunastu stron, niestety.
Edda 89 no to Ty jesteś mega bliska sasiadka moja, bo tylko las nas dzieli tzw starganiec, ja mieszkam w Panewnikach :tak:,
Co do mojego Malca, to jak pisałam na lutoweczkach, w zeszłym tygodniu miałam drugie prenatalne i gin wykryl plamke w lewej komorze serca tzw ognisko hiperechogeniczne, dzisiaj bylam u kardiologa dziecięcego i okazało się,ze serduszko zdrowe i nic mojemu szkrabowi nie dolega, ,ze owszem widać zacienienie, ale jest to jakas struna niegrozna, kamien z serca, ponadto maluszek wazy 500 gram i kreci się fika. miki.jpg

Załączniki

• miki.jpg
    miki.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 58
kasoku no prosze jaki ten swiat maly :-):-) Uff jakie to szczescie ze to nic powaznego, ale pewnie co sie nastresowalas to Twoje. Ale kochana ta Twoja Kruszyna. Fajne te zdjecie a moj to tez mi daje 3d ale takie beznadxiejne ze szok. Musze sie skupic dobrze zeby tam cos widziec.

reklama
Do góry