reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Najważniejsze ze z malenstwami w porządku! Ja dziś mam polowkowe o 17 i doczekać sie nie mogę i stresuje tez, wiadomo. Oby wszystko było dobrze. Moze tez już płeć poznam. Trzymajcie kciuki kobietki. Z góry dziękuje!

reklama
Dziewczyny poprosze o &&& na 18 :-) Mamy połówkowe u specjalisty od dziedziny prenatalnej i jak ktoś już pisał u mnie taka przyjemność kosztuje 250zł+40zł płytka:angry: Ale zdrowie dziecka nie ma ceny!

Eve gratulacje :-)
Magdzik rozumiem Twoje poirytowanie, ale najważniejsze, że z maluchem wszystko ok. Nie lubię takich lekarzy. Już chyba wolę swojego, który podczas badania gin. opowiada mi jak to zepsuł mu się aparat usg i co z tym zrobił. A ja tak leżę i leżę... ;-)
Grzechotka, Sylwia78 trzymam kciuki za Was jutro :-)

reklama
Do góry