reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Najważniejsze ze z malenstwami w porządku! Ja dziś mam polowkowe o 17 i doczekać sie nie mogę i stresuje tez, wiadomo. Oby wszystko było dobrze. Moze tez już płeć poznam. Trzymajcie kciuki kobietki. Z góry dziękuje!

reklama
Dziewczyny poprosze o &&& na 18 :-) Mamy połówkowe u specjalisty od dziedziny prenatalnej i jak ktoś już pisał u mnie taka przyjemność kosztuje 250zł+40zł płytka:angry: Ale zdrowie dziecka nie ma ceny!

Eve gratulacje :-)
Magdzik rozumiem Twoje poirytowanie, ale najważniejsze, że z maluchem wszystko ok. Nie lubię takich lekarzy. Już chyba wolę swojego, który podczas badania gin. opowiada mi jak to zepsuł mu się aparat usg i co z tym zrobił. A ja tak leżę i leżę... ;-)
Grzechotka, Sylwia78 trzymam kciuki za Was jutro :-)

reklama
Do góry