reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Eve - ja nie brałam, ale czytałam ze dziewczyny dostają je na infekcje dośc czesto. Ja dostałam clotrimazolum, równiez tabsy dowcipne.
Pati - gratulacje super!
Pati - gratulacje super!
Aniolinek
Zaciekawiona BB
Ja też już po wizycie
Założyli mi kartę ciąży, zważyli, zmierzyli ciśnienie, wywiad ogólny no i usg
Słyszałam serduszko, widziałam bąbelka, który coraz bardziej przypominać zaczyna bąbelka.Ostatnioo była tylko ciemna plama .Gin powiedział apropos moich wyników bety, że jest ok i dla niego najważniejsze jest usg a to jest w porządku .Jego słowami jest to zdrowo rozwijająca się, pojedyncza 7 tyg ciąża. W piątek lecę do szpitala do niego po skierowanie na badania na nfz i kolejna wizyta dopiero na początku sierpnia .Cieszę się jak głupia
Założyli mi kartę ciąży, zważyli, zmierzyli ciśnienie, wywiad ogólny no i usg
Słyszałam serduszko, widziałam bąbelka, który coraz bardziej przypominać zaczyna bąbelka.Ostatnioo była tylko ciemna plama .Gin powiedział apropos moich wyników bety, że jest ok i dla niego najważniejsze jest usg a to jest w porządku .Jego słowami jest to zdrowo rozwijająca się, pojedyncza 7 tyg ciąża. W piątek lecę do szpitala do niego po skierowanie na badania na nfz i kolejna wizyta dopiero na początku sierpnia .Cieszę się jak głupia
Patrycja89
Mama Kubusia
A mój lekarz niestety zakłada kartę ciąży dopiero po 12 tyg. "żeby nie zapeszać" jak to ujął, a już bym tak chciała ją dostać..
sylwia781122
Fanka BB :)
Patrycja ja tez nie mam jeszcze karty ciąży ,dostane ja zapewne 19 lipca a to będzie tez 12 tydzień ciąży
Marcelka37
Zaangażowana w BB
Z tymi kartami ciąży to dziwna sprawa, mnie założono już w 5 tygodniu.
U mnie zero mdłości, brzuch od czasu do czasu pobolewa, ale już mniej, częste siusianie mnie dobija.
Poza tym czuję sie świetnie. Usg juz miałam 3 szt, na ostatnim piekna dzidzia, gumiś Haribo
U mnie zero mdłości, brzuch od czasu do czasu pobolewa, ale już mniej, częste siusianie mnie dobija.
Poza tym czuję sie świetnie. Usg juz miałam 3 szt, na ostatnim piekna dzidzia, gumiś Haribo
Mamy serduszko [FONT=Georgia, Times, Times New Roman, serif]140/min [/FONT] to jedyne co zapamiętałam wyniku nie mam bo bedzie do odbioru u lekarza ale powiedział że z USG wychodzi 6 tydz... tylko nie umiał mi powiedzieć czy od miesiączki czy od poczęcia ...
paola890411
Fanka BB :)
sysia-waw GRATULACJE)))))
Mama Stacha
&Franka&Janka
A moja ginka, po raz drugi to napiszę, ma chyba kiepski sprzęt, owszem serduszko pikało, ale żeby policzyć jak szybko to nic z tego, tyle co na obrazie maleńka kropka migała. Na szczęście póki co zadowala mnie to :-) Termin to 8 tydzień, czyli identycznie jak wg @, dzidzia 15mm.
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
mi wczoraj z usg wychodziło 8t6d czyli prawie tak jak na suwaczku. Serduszko też słyszałam:-)
ale za każdym razem jak lekarz zaczyna usg to wstrzymuję oddech bo człowiek nie wie co za chwilę zobaczy, straszne to jest !
ale za każdym razem jak lekarz zaczyna usg to wstrzymuję oddech bo człowiek nie wie co za chwilę zobaczy, straszne to jest !