reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

gratulacje dziewczyny!
ja jutro wybieram się panstwowo do ginekolog, wiec USG nie bedzie, zbada tak tylko,
ale dostane pewnie skierowania na badania z krwi
a USG pojade dopiero po 15.07 prywatnie

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie;)) byłam dziś i znowu jestem w skowronkach. Okruszek ma 1,95 cm głośne piękne serducho jestem przeeeeszczęsliwa;))))

Paola - świetnie ;) gratulejszony!

Moja dzisiejsza wizyta zakończyła się zobaczeniem pęcherzyka (bo jeszcze młodziutka ciąża) i dostaniem recepty by wyleczyć infekcje. Już nie mogę się doczekac zobaczenia mojej fasolineczki i serduszka! troszku się martwić zaczynam..!

kasieczek- NIE DENERWUJ SIĘ :)-wiem fajnie się mówi. ja też miałam histerię prawie jak tylko pęcherzyk zobaczyłam ale będzie dobrze-czasu musisz sobie dać;)))

Dziewczyny ja dziś idę państwowi na pierwsza wizytę, bez usg. Ostatnio mam koszmary nocne dotyczące wizyt! Budze się w stresie. Dziś pewnie gin zbada ręka tylko, ale mam pyt czy takie bad to norma? Nic nie zrobi? Nie zaszkodzi? Wiem ze to może głupie pyt i odp oczywista , ale mówię wam ostatnio mnie sny o wizytach prześladuja. Pomóżcie :)

reklama
Do góry