reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Gratuluje udanych wizyte i tak dobrych wiesci :-)

Hapymama ja mam dokłanie to samo , przed usg serce wali mi jak młot i strasznie sie boje tego co tam zobaczymy , ale po ostatnim wybryku ze szpitalem podeszłam do tego na sucho czyli co ma byc to bedzie ;-)

ja mam swoja wizyte w czwartek ;-) jutro albo dzis mezus jedzie po moj wypis ze szpitala oraz po wynik mojego wymazu ktory mi tam robili bo bede potrzebowac na wizyte ;-)

reklama
Oto moja fasolinka!

Zobacz załącznik 570952
ma 0.89 cm, co daje z usg 6t6d! widziałam i słyszałam serduszko :) jestem mega happy :) oczywiście Mój Lukaszyna mi w tym towarzyszył :)
Teraz przechodze już na wizyty do szpitala w którym bede rodzić! z radości i mdłości nie spytałam o karte ciąży!
Ale pewnie wszytsko już w tym szpitalu się wyjasni - tam tez rzecz jasna wizyty priv, ale poród juz na nfz :)
Dostałam tabletki i czopki na te wymioty, ale jak czytam ulotke to nie sa one wskazane w ciąży :/

Ja już też po badaniach. Wszystko wporządku! Moje maleństwo ma 2,65 cm i cały czas skakało, ale się z mężem uśmialiśmy :) Widzieliśmy znowu sreduszko ale usłyszymy następnym razem :) Następna wizyta 1 sierpnia i to już USG genetyczne.

Moje maleństwo w 9t6d skanuj0003.jpg

Załączniki

• skanuj0003.jpg
    skanuj0003.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 113
reklama
malkus ale duuuzy bobas normalnie az sie wzruszylam:)

kasieczek szczesciara z ciebie, ze tak wczesnie serducho usluszalas, szok normalnie!!!

dziwi mnie troche to podejscie do wypisywani kart ciazy! nie wiem czemu niektorzy lekarze nie wydaja ich na wczesnym etapie. przeciez to chodzi tez o to zebysmy my mialy taka karte zawsze przy sobie. sa w niej zapisane badania, wielkosc pecherzyka i zarodka. w razie jakby cos sie dzialo to mozan zapomniec takie informacje a tak sa gotowe w jednym miejscu!

Do góry