reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
hej
jak pisałam, może ktoś czytał, byłam w niezłym stresie ale wsparcia brak :(
zbadała gin, dała jakies tabl na infekcje i powiedziała ze skoro sie stresuje za tydzien 12.07 mam skierowanie na usg
mam nadzieje ze juz zobacze tym razem serduszko

I ja po pierwszym usg. Nie za dużo widziałam tylko ze jest ciąża i ze moze być wcześniejszy termin. No tyle to i ja wiem. Teraz czekam na koniec lipca może wtedy sie czegoś wiecej dowiem. Najśmieszniejsze ze moj zapytal a co chłopak czy dziewczynka? ? A mnie wrylo..

verita, ale mąż wystrzelił :) musiało być śmiesznie :)
nie widziałas jeszcze serduszka? ja ide w nastepny piatek czyli bedzie 7t3dni i mam nadzieje ze cos zobacze juz :)

A ja dziś byłam na wizycie, badania ok. Hiv nie mam ;P Maluszek ma 1,21cm (wielkolud ;P) Serduszko nadal pięknie bije, troche przyspieszyło do 140/min, ale podobno tak ma być. Już nawet trochę zaczyna być widać rączki i nóżki ;)))

reklama
Do góry