reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Framama super ze wszystko dobrze!!! No i spory dzidzius jak na ten tydzien:D super!!

Ja mam wizyte we wtorek i tez wymecze lekarza o wszystko!! A co!!

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!! W końcu zaczynają się dobre wieści :-) Ja wizytuję we wtorek i też zamierzam o wszystko wypytać, bo ostatnio czuje jakieś lekkie ukłucia w brzuchu...

Witam sie i tu po dlugiej przerwie
We wtorek bylam na USG i konsultacji, mala rozwija sie bardzo dobrze wymiary wskazuja nawet na starsza ciaze niz z miesiaczki by to wskazywalo, bo mala jest dobry tydzien do przodu ;), wazy ok 1200 g, wszystko prawidlowo, jeden minus juz jest owinieta pepowinka wokol szyi :(. No i moje wyniki, potas i magnez sa obnizone ponizej normy, mam zwiekszona dawke Asparginu. No to tyle. Gratuluje pozostalym udanych wizyt

reklama
Do góry