reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
aniaczek dobrze ze wszystko ok po wizycie.Ja wizytuje w czwartek i tez juz sie troche niepokoje a zarazem nie moge doczekac az mnie lekarz obejrzy,zbada itp.
Noelle1986
Framama super ze wszystko dobrze!!! No i spory dzidzius jak na ten tydzien super!!
Ja mam wizyte we wtorek i tez wymecze lekarza o wszystko!! A co!!
Ja mam wizyte we wtorek i tez wymecze lekarza o wszystko!! A co!!
kolorowa20
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!! W końcu zaczynają się dobre wieści :-) Ja wizytuję we wtorek i też zamierzam o wszystko wypytać, bo ostatnio czuje jakieś lekkie ukłucia w brzuchu...
biedroneczka1980
Witam sie i tu po dlugiej przerwie
We wtorek bylam na USG i konsultacji, mala rozwija sie bardzo dobrze wymiary wskazuja nawet na starsza ciaze niz z miesiaczki by to wskazywalo, bo mala jest dobry tydzien do przodu , wazy ok 1200 g, wszystko prawidlowo, jeden minus juz jest owinieta pepowinka wokol szyi . No i moje wyniki, potas i magnez sa obnizone ponizej normy, mam zwiekszona dawke Asparginu. No to tyle. Gratuluje pozostalym udanych wizyt
We wtorek bylam na USG i konsultacji, mala rozwija sie bardzo dobrze wymiary wskazuja nawet na starsza ciaze niz z miesiaczki by to wskazywalo, bo mala jest dobry tydzien do przodu , wazy ok 1200 g, wszystko prawidlowo, jeden minus juz jest owinieta pepowinka wokol szyi . No i moje wyniki, potas i magnez sa obnizone ponizej normy, mam zwiekszona dawke Asparginu. No to tyle. Gratuluje pozostalym udanych wizyt
reklama
biedroneczka1980 gratuluję wizyty
Pępowiną się nie przejmuj, dużo dzieci tak ma. Mój Małż urodził się obwinięty;-)
Pępowiną się nie przejmuj, dużo dzieci tak ma. Mój Małż urodził się obwinięty;-)